Марица удари Лудогорец II и продължи 100-процентовия си актив вкъщи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:46 / 28.08.2022
1565
Марица постигна победа с 2:0 над Лудогорец II в среща от 7-ия кръг от шампионата във Втора лига. "Жълто-сините“ изиграха добър двубой и заслужено стигнаха до успеха, като така имат сто процентов актив като домакин. Освен това съставът, воден от треньора Николай Димитров, е в серия от 3 мача без загуба. Вратарят Илия Николов пък записа четвърта суха мрежа и е втори в тази класация за Втора лига.

Пловдивчани откриха още в 7-ата минута. Симеон Вешев изведе Веселин Марчев по фланга, той напредна и центрира остро по земя към наказателното поле, където Станислав Маламов засече в мрежата за 1:0.

В 54-ата минута Станислав Маламов получи топката на дъгата на наказателното поле и имаше възможност да завърши, но той задържа и пусна към нахлуващият на скорост от фланга Веселин Марчев, който с хубав диагонален удар удвои резултата - 2:0.

Марица има в актива си 10 точки след този мач и е само на две от челната тройка. След седмица“ възпитаниците на треньора Николай Димитров гостуват на Добруджа в Добрич. Срещата е от 17 часа на стадион "Дружба“.

Марица игра в състав:

Илия Николов, Мартин Газиев, Георги Иванов, Димитър Аврамов, Илиян Йорданов (Петър Атанасов), Радослав Апостолов , Христиан Димитров (Милен Танчев), Станислав Маламов (Йордан Пейчинов), Симеон Вешев, Веселин Марчев (Дъглас Иваноф), Валери Домовчийски – капитан (Айкут Янъков). РЕЗЕРВИ: Петър Начев, Мартин Лазов


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).