Локомотив чака четирима нови, гони нигерийците

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (28)
09:39 / 14.01.2006
1325
Локомотив ще привлече следващата седмица сръбски бранител и още двама дефанзивни футболисти, играещи в нашето първенство, съобщава “Топспорт”. От "Лаута" отказаха да съобщят имена, но се знае, че играчите най-късно във вторник ще се явят на тренировка. Пловдивчани искат и още един футболист от нашето първенство, но на проби, и ако той склони на тестовете, едва след тях треньорът Аян Садъков ще каже тежката си дума за селекцията.

Днес Садъков ще определи и групата от 27 полеви играчи, които ще заминат в понеделник за първия лагер на тима в Сандански. По всяка вероятност в нея няма да попаднат дошлите на проби нигерийски футболисти Джайеоба, Кяазим и Съндей. Със сигурност в отбора за още тестове ще остане грузинецът Александър Плава и бившият нападател на Берое Дино Езе.

Треньорският щаб на "смърфовете вчера е разговарял по телефона с двама от футболистите, които отсъстват - бразилеца Владимир Джордани и сърбина Иван Кризманич. Последният в четвъртък напусна стадиона на парк "Лаута", но след вчерашните разговори е обещал да се завърне. Няма достатъчно яснота дали през пролетта Джордани отново ще играе с Локомотив, но шефовете на тима все още таят надежди, че и той ще се прибере в България.


Виж коментарите (28)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 18


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).