Локомотив освободи нигерийците и Ценовски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:31 / 15.01.2006
861
Локомотив освободи трима нигерийци и Митко Ценковски, съобщи старши треньорът на отбора Аян Садъков. След днешното занимание той съобщи на тъмнокожите играчи Моузес Джайеоба (брат на Екундайо Джайеоба), Сони Ихиди и Казиме Бабацунда, че няма да разчита на тях. Митко Ценовски пък се връща в Родопа (Смолян), където игра през есенния полусезон.

В Локомотив (Пловдив) остават привлеченият от Берое нигериец Дино Езе, грузинецът Алаксендър Плава, Георги Величков, Кирил Мицев, Добри Орловски и Марио Георгиев.

"Очаквам на лагера към отбора да се присъединят още сърбинът Иван Кризманич и бразилецът Владимир Джордани", заяви Аян Садъков. Първият се прибра в родината си, за да кумува на сватбата на свой приятел, а вторият все още не е пристигнал в Пловдив.

Футболисти бяха пуснати в почивка до понеделник. Тогава те заминават за град Сандански, където ще проведат десетдневен лагер. Първата конрола на Локомотив (Пловдив) е насрочена за 27 януари (петък) в Симитли с Пирин (Благоевград). Информацията е на Нетинфо.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 17


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).