"Смърфовете" тренират във фитнеса, чакат още нови чужденци

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
11:15 / 02.02.2010
5063
Футболистите на Локомотив Пловдив проведоха днес тренировка във фитнес в центъра на града. "Черно-белите" подобряваха физическата си подготовка под наставленията на помощника на Нанджи Шенсой - Добри Митов. "Смърфовете" са няколко дни в Пловдив, като провеждат няколко занимания преди заминаването си за Анталия в сряда вечерта. Тимът се качва на автобус до Истанбул, от където летят със самолет.

Утре се очаква да се разбере и какви нови футболисти ще пристигнат на Лаута. Очакват се няколко нови играчи, като се споменават халфовете - Трезор Лунтала от Конго, играл в Бордо и Бирмингам и Виктор Факундес от Уругвай, ритал за местния елитен Мотевидео Уондърърс. "Кои ще са играчите, които ще пристигнат и дали ще дойдат с нас в Анталия ще стане ясно утре", заяви за Plovdiv24.bg помощник-треньора Добри Митов. В тима се чака и Боян Илиев от Спартак Варна.


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).