ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Общината влиза в стадион "Ботев", дава на МО боксовата зала
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:54 / 03.02.2010Коментари (25)9337
© Plovdiv24.bg
Боксовата зала със застроена площ от 1480 кв. м и други административни, стопански и сервизни помещения върху общо около 850 кв. м от комплекса на стадион "Христо Ботев" ще бъдат прехвърлени на Министерството на отбраната безвъзмездно за срок от пет години. Това извънредно предложение за утрешната общинска сесия внесе кметът Славчо Атанасов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Така се изпълнява условието, което доскорошният министър на отбраната Николай Младенов постави в писмото си до пловдивския кмет от 7 януари, за да влезе общината във владение на стадиона. Спортното съоръжение е публична общинска собственост от 2001 г., но поредица военни министри отказваха да изпълнят решението на Министерския съвет.

Младенов настояваше територията на комплекса, чиято обща площ е 50 720 кв. м, да бъде обособена в две части. С прехвърлянето на посочените от него спортни обекти  за управление от изпълнителна агенция "Социални дейности на Министерството на отбраната" ще се осигури спортно-тренировъчната дейност на военнослужещите.
Още по темата: общо новини по темата: 46
03.04.2017
25.02.2013
14.02.2012
29.08.2010
27.08.2010
11.05.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Циганската измет от Лайновоз36 не стига, че си има една полусрутената джамия, а са седнали с цялата си наглост и простотия да коментират нашия стадион. Анадолски гнусни боклуци.
+1
 
 
Буферите могат да мечтаят да изчезнем, но ние сме като троскота. Колкото и да ни скубят и косят, пак избуяваме - пък нека да се пукат от яд и злоба разни черно-бели мангусти! Вече дойде краят на Селтака! Ражда се нов, свободен Ботев! Комплексът ви е жив и ще пребъде, буфери! Идва Видовден!
0
 
 
Важно е не общината да влезе, а МитЮ да излезе. Колкото до втория отбор на Пловдив - пуф, паф ... и Морини.
+1
 
 
Навремето ходихме на всички мачове в Пловдив.Бил съм и на Локомотив-Академик през 1978 пред 150 зрители.Такива бяхме всички в града на тепетата.Викахме на съперниците ни нашето Локо, но и цигани ,свине, в дербитата.Пресъствах и на най срамния мач на коийто съм бил Локо-Шумен през 1999.Тогава дадоха дуспа за Локо а агитката освиркаше.Вкараха гол а ги аплодираше.Тогава изчезна прозвището нашето Локо,а когато отидоха да викат за Шумен във Добрич беше върха.Те изпаднаха ние не.ЗАТОВА ЗА НАС СА БИЛИ.СА И ЩЕ СИ ОСТАНАТ ЦИГАНИ И СВИНЕ/по комунистическо време на Бонев му гледаха циганите свине в Марково/
-1
 
 
За какво им е на жълтурите стадион, те имат ли си отбор въобще, че да им дават стадиона???По-добре да им дадат общинско место, да си направят цирк..., жълти трубадури....
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+3
 
 
буфери , ботев пловдив чте има модерен стадион колкото и да умирате от яд
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
0
 
 
само да не го дадат на Митьо, 4е тогава ве4е трябва да го 4акаме наистина да умре за да се махне.Никаква аванта за тоя селски МИСИР !
0
 
 
Колегата е абсолютно прав! Важното е още на Христола да му бъде отказан на 100% достъпът до стадиона. Да води своята клоунска група в Крумово, Брестник или другаде на майната си!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Подкрепата от мъжкия отбор не помогна, дубълът на Ботев с нова загуба и 19 място
Директорът, нарекъл Христо Ботев биткойнър, с опит за извинение
Ботев и Локомотив честитиха празника на Пловдив
Младежки национал от Ботев празнува днес
Артур Платек обясни защо Ботев продаде Етоо и кой ще го замести
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: