Беглецът Джордани се връща в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
07:15 / 18.01.2006
1109
Бразилецът Владимир Джордани ще се върне в Локомотив Пловдив, пише “Тема Спорт”. Защитникът се е свързал с треньорското ръководство на черно-белите и го е уверил, че до няколко дни ще кацне в България. Джордани закъснява вече десет дни, като шефовете на смърфовете му подготвиха солидна глоба за неспазване срока за прибиране.

Емил Наков дори се закани, че може да последва дисциплинарно уволнение. На „Лаута" обаче няма никаква яснота каква ще бъде съдбата на другия забягал футболист Иван Кризманич. Дефанзивният халф все още е в Белград и вероятно няма да облече повече фланелката на Локомотив. Вчера към лагера на отбора в Сандански се присъедини и македонецът Роберт Петров. Пловдивчани признаха, че очакват халфа на Черно море Марко Илич, както и футболистите на Пирин 1922 Светослав Георгиев и Красимир Кръстев.


Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 18


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).