Цеци Пиронкова отпадна от Аустралиан оупън

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:22 / 18.01.2006
786
Пловдивчанката Цветана Пиронкова отпадна от престижния турнир Аустралиан оупън във втория кръг след загуба от Лаура Гранвил (САЩ). Американката макар и трудно достигна до победа в 2 сета с 7-5; 6-2.

Пиронкова изненада всички, след като в първия кръг отстрани фаворитката Винъс Уилямс и повтори българския успех, след като миналата година Уилямс бе отстранена отново от турнир за Големия шлем от друга млада българка - Сесил Каратанчева.

Скандалът около допинг тестовете на Каратанчева придобиха голяма популярност и има вероятност тя да бъде отстранена от състезателна дейност за 2 години. След като доскорошната ни първа ракета Маги Малеева приключи състезателната си кариера, има възможност Цеци Пиронкова да стане първа ракета на България. В тазседмичното издание на WTA Пиронкова заема 94-то място, като след победата на Винъс се очаква тя да се изкачи с няколко места.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 18


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).