Локо давa двама на УЕФА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
07:55 / 20.01.2006
1087
Ръководството на Локомотив (Пд) смята да сезира УЕФА за двама свои футболисти, научи „Меридиан Мач". Това са чужденците Иван Кризманич и Владимир Джордани, които забягнаха от Пловдив и се прибраха в родината си.

Кризманич се прибра под тепетата за началото на подготовката, но след това изненадващо замина за Сърбия и Черна гора с мотива, че ще кумува на свой приятел. Оттогава обаче мина повече от седмица, а халфът така и го няма. Същото се отнася и за бразилеца Владимир Джордани, който пък изобщо не се е появявал от началото на годината в България. В момента „черно-белите" нямат никаква връзка с него. Президентът на Локомотив (Пд) Емил Наков е твърдо решен да накаже двамата бегълци. Ако УЕФА вземе страната на клуба, играчите ще бъдат наказани с лишаване от състезателни права до края на договора си.


Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 17


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).