ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (14) | Вчера (29)
Треньорът на Ботев е в неизвестност
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:56 / 20.01.2006Коментари (11)920
©
Италианският треньор на Ботев Корадо Кота е в неизвестност, пише вестник "Тема:Спорт". Кота трябваше да пристигне в България преди два дни и да се включи към подготовката на "жълто-черните", но все още го няма и никой не знае кога да го очаква. Освен това той трябва да представи в БФС треньорската си диплома, за да получи право да води отбора от скамейката. В Пловдив се говори, че клубното ръководство се подготвя за най-лошия вариант и вече е готово с негов заместник. Това ще бъде мениджърът Трифон Пачев, който и в момента води тренировките. Той вече бе начело на тима през пролетта на 2004 г., но си подаде оставката, след като отборът изпадна в "Б" група. Стана ясно, че лагерът на Ботев в Швейцария е пропаднал.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 20.01.2006 г.
tgl
на 20.01.2006 г.
0
 
 
kakvo stana s Kota li e MOTA lie be selski motsuni.Pak "B" jalti mastii merezlivi selski,tam vie mqstotoVIVA Bat MITKO XRISTOLCHETO/
Aнонимен
на 20.01.2006 г.
0
 
 
az edin ciganin ne vidiah. jalko che ne si dal i link za vashta publika.
Aнонимен
на 20.01.2006 г.
0
 
 
Kurando ne iska da raboti v romskia vi klub. marshi.
XAXAXA
на 20.01.2006 г.
0
 
 
trenior s mejdunaroden opit-Malta. super shampionska liga vi e varzan v karpa Jalti mastii. Атанас Маринов поема Ботев 20.01.2006 Спорт НетИнфо Футбол България Атанас Маринов е новият старши треньор на Ботев, съобщи официалният сайт на фенклуба. От управата на Ботев потвърдиха новината за новия наставник. Той бе назначен на този пост, след като стана ясно, че италианецът Корадо Котта няма намерение да се завърне в България. Според управата на "жълто-черните" специалистът е поискал да остане още една седмица в Бразилия, където чете лекции на местни отбори. Атанас Маринов е бивш футболист на Ботев от 70-те и 80-те години. Роден е на 15 октомври 1958 и е възпитаник на ДЮШ на клуба. За Ботев дебютира през 1976 година и записва 155 мача с 1 гол, 3 мача в европейските турнири и 6 мача за Балканската клубна купа и Интертото. Има 2 срещи в А-националния отбор, 36 мача в младежкия тим до 21 години, 18 срещи за юношеския национален състав. Носител е на Купата на Съветската армия през 1981 година и има бронзови медали от шампионата на България. Треньорският опит на Маринов е придобит в Малта, като там той има 10-годишен стаж. През сезон 1994/95 той почва да води Сент Патрик и след 3 години го вкарва в елитната дивизия. След това поема Биркиркара и през сезон 1999/2000 печели шампионата на Малта. Следващата година поема Хамрун, а след това Ла Валета и Марсашлок. Освен титлите и медалите в Малта, той редовно печели призовете за най-добър треньор на този остров, а няколко от неговите играчи преминават в професионални отбори в Италия, Испания и Португалия. През последните няколко години по време на визитите си в България, Атанас Маринов е имал разговори за поемане на треньорският пост в Ботев. От управата на Ботев добавиха, че са се споразумели много бързо с него. Новият наставник вече замина за Стрелча, където Ботев е на лагер.
Aнонимен
на 20.01.2006 г.
канар
на 20.01.2006 г.
0
 
 
Ей мангалите как се цитират един друг -хахаха Ботев никога няма да се разпадне цигане мръсно.Омръзна ми да ви обяснявам ,че Докомотив отдавна не съществува.Отивайте на сточна гара да разтоварвате вагони !останалите да хвърлят кюмюр а свободните да дупчат билети.Колко жалко е да се прекланяш и скандираш името на железопътно возило.муахахахахахаха
botev
на 20.01.2006 г.
0
 
 
ei maikati 6eiba ciganska koi se razpada we mangal q si vi6 otbor4eto.Dostga imahte po 15 fena na stadiona sega i tolkova nema da imate(kato ne broim kvartal Stolipenovo)
XAXAXA
на 20.01.2006 г.
0
 
 
Цялото нападение на "Ботев" извън строя ДИНЧЕР ФЕЙЗОВ Всички нападатели на "Ботев" (Пд) се контузиха на лагера в Стрелча, макар отборът да води там засега единствено физическа подготовка. С травми са Борис Благоев, Георги Андонов, Дечо Аризанов и юношеският национал Петко Василев (16 г.). Емил Урумов пък направо напусна лагера и се прибра в Пловдив да лекува ахилеса си. Към него продължава да има интерес от "Спартак" (Пд) и "Нафтекс". Треньорът на "Ботев" Корадо Кота още не е пристигнал в Стрелча. В клуба не са наясно къде е италианецът и кога ще се прибере. Възможно е в контролата утре със "Спартак" (Пд), "Ботев" да бъде воден от мениджъра си и екснаставник Трифон Пачев. Кметът на Пловдив д-р Иван Чомаков пък връчи вчера официално на "Спартак" (Пд) концесията за стадион "Тодор Диев" за 35 + 10 г. Krastete si izkustvenia otbor vmesto Botjaf-Ima go Nema go. takmo da se znae koi sa vi fenovete.XAXAXA. razpadate se marshiiiii.
Aнонимен
на 20.01.2006 г.
0
 
 
Защо пишете глупости, Пачев беше уволнен след мача с Шумен, когато вече Ботев си беше в "Б" група
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вторият капитан на Ботев с повиквателна за националния отбор
Ето кои ще играят за България на "Колежа", има двама пловдивчани
Направи силен мач срещу ЦСКА 1948, повикаха го в националния отбор
Един от важните хора в Марица празнува днес
Феновете на Левски плащат по 15 лева за мача на "Колежа", ето колко билета им отпуснаха
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: