Яник Бумсонг пристигна, Локо губи контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (56)
17:58 / 25.01.2006
1766
Френският защитник Яник Бумсонг, който е собственост на ЦСКА, се присъедини към лагера на Локомотив. Чернокожият бранител подписа договор с “червените”, но Миодраг Йешич не пожела дори да го изпробва. Наставникът на “черно-белите” от Пловдив Аян Садъков обяви, че не знае нищо за футболиста и ще го пробва няколко дни преди да стане ясно дали ще му върши работа.

Нигериецът Дино Езе отбеляза дебютния си гол за Локомотив, но новият му тим загуби с 2:1 от Пирин (Благоевград). За “орлетата” два пъти се разписа Веселин Стойчев. В началото на второто полувреме Езе се възползва от пас на Златински и оформи крайния резултат.

ЛОКОМОТИВ: В. Камбуров, В. Иванов, Г. Самокишев, Р. Петров, Д. Орловски, Кр. Димитров, Р. Анев, Хр. Златински, И. Михайлов, Д. Езе, В. Златинов (Ст. Колев, Й. Милиев, Д. Илиев, Ал. Плава, М. Георгиев). Информацията е на Дарик радио.



Виж коментарите (56)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 17


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).