ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (14) | Вчера (29)
Садъков гони дошли на проби футболисти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:36 / 27.01.2006Коментари (8)633
©
Локомотив започна да освобождава пристигнали на проби футболисти, съобщиха от управата на клуба.

Играчите на Миньор (Бухово) Ангел Йолтичев и Кирил Чарлев няма да бъдат ангажирани от пловдивския тим. Двамата бяха на проби в състава от миналия понеделник, когато локомотивци пристигнаха в Сандански на лагер.

До края на седмицата ще станат ясни имената на останалите футболисти, на които старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Аян Садъков няма да разчита.

"Черно-белите" смятат да подсилят защитата си с бранителя на ЦСКА Йордан Върбанов. Информацията е на Нетинфо.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
PePe
на 30.01.2006 г.
0
 
 
Играчите на Миньор (Бухово) Ангел Йолтичев и Кирил Чарлев!KVI sa teq svizdi we zadnici!!!KUR ZA VSI4KI BUFERI-GOLQM JULT KUR!!!
BB(BUFER_BUKLUK
на 28.01.2006 г.
0
 
 
Sadukov e mangall!!!i e to4no za takova cigansko otbor4e!!!KUr za lioko kustendil!!!joro iliev go rufat 4erviite i se purji v ada!!!kura za lioko na cql pld
LOKO
на 27.01.2006 г.
0
 
 
SADAKOV ,AKO SI PICH ,IDI SI .MOLIA TI SE VARVISI.LOKO
Aнонимен
на 27.01.2006 г.
0
 
 
Dokade se stigna edvam da se otarvavate ot otbori ot Goce Delchev.malemale
Aнонимен
на 27.01.2006 г.
0
 
 
Neka shtom pishete i az da napisha nqkoq statiq .da se pokaja kolko sam navatre v neshtata: Гоце Делчев и стигна само до 1:1 в проверката между двата отбора, играна в Симитли. "Смърфовете" започнаха по-активно в началото, поради факта че повечето им титуляри бяха сред стартиращите, и съвсем логично откриха резултата чрез Методи Стойнев, който бе точен от бялата точка след половин час игра. След почивката обаче резервите на пловдивчани се огънаха под натиска на Пирин и Васил Чергов изравни в 68-ата минута след великолепен самостоятелен пробив. Чергов преодоля трима бранители на Локо, преди с техничен шут да направи безпомощен стража Румен Попов.
Loko
на 27.01.2006 г.
0
 
 
e v tva selo niama li normalni telefoni, be? Pak i sto li mu triabva na Lilcho da zvani v kashti!? Za da razbere koi chuka jena mu li?!
Botjaf Mangali ste!
на 27.01.2006 г.
0
 
 
Ботев (Пд) дължи 120 000 лв. Изключват телефоните на играчите, отборът изолиран в Стрелча ПФК Ботев 1912 АД продължава да е сред големите длъжници в региона. Клубът има борчове на стойност 120 115 лв., въпреки че през миналата година са изчистени около 150 хиляди лева задължения към държавата. В края на 2004 г. акцонерното дружество, на което Димитър Христолов е мажоритарен собственик, имаше да плаща на НОИ и други институции 275 000 лв. Сред големите длъжници в Пловдивско е и ФК Ботев (Пд). Дълговете на клуба, който по-късно бе трансформиран в АД, са на стойност 88 628 лв. Заради нежеланието на шефовете на ПФК Ботев 1912 да плащат сметките си, футболистите и треньорите се чувстват като в изолатор на лагера в Стрелча. Мобилните телефони на всички са в група и разходите се поемат от клубното ръководство. Неплатената сметка обаче принудила оператора да спре картите на всички и сега в тима се чудят как да се свържат с близките си. Разбра се още, че Ботев е договорил три нови контроли. На 4 февруари отборът играе с третодивизионния Брестник, а на 11-и с Хебър. Четири дни по-късно гостува на АКБ Миньор в Раднево. Николай Стоянов
Davai Sadakov, samo
на 27.01.2006 г.
0
 
 
"Локо" (Пд) глоби 2-ма "режимлии" ДИНЧЕР ФЕЙЗОВ Глоби ще наложи ръководството на "Локо" (Пд) на футболистите Методи Стойнев и Бобан Янчевски. Двамата нарушили грубо режима на лагера в Сандански. Собственикът на клуба Емил Наков дори се закани, че ще прати Стойнев и Янчевски да тренират в юношеския отбор. Защитниците Ангел Йолтичев и Кирил Чарлев пък вероятно ще бъдат освободени от "Локо" преди днешната контрола с "Пирин" (ГД) в Микрево. Те дойдоха на проби от "Миньор" (Бух). Общо 13 нови играчи тества треньорът Аян Садъков. От тях засега със сигурност остават сърбинът Марко Илич, нигериецът Дино Езе, грузинецът Александър Плава и французинът Яник Бумсонг, който идва под наем от ЦСКА. Ще бъде предложен договор и на брата на Даниел Георгиев (вече в ЦСКА) - Марио, който идва от "Вихрен". "Отборът бе напуснат от 9 футболисти. Ще привлечем горе-долу толкова нови. Не правим трагедии от загубата с 1:2 от "Пирин". В този мач играха само няколко титуляри. Вървим по правилен път в подмладяването на състава", коментира Садъков.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вторият капитан на Ботев с повиквателна за националния отбор
Ето кои ще играят за България на "Колежа", има двама пловдивчани
Направи силен мач срещу ЦСКА 1948, повикаха го в националния отбор
Един от важните хора в Марица празнува днес
Феновете на Левски плащат по 15 лева за мача на "Колежа", ето колко билета им отпуснаха
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: