Организация Трибуна Спортклуб с "подарък" към локомотивската общност за 10-годишен юбилей

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:22 / 16.09.2022
2253
На 14 август 2022 година фенската "черно-бяла" Организация Трибуна Спортклуб навърши 10 години от своето основаване.

Ето какво съобщиха по този повод от ОТС:

Всяка годишнина – на човек или общност – предполага равносметка за изминатия път, а юбилеите сякаш подтикват към това.

Ето защо, от ОТС обърнахме поглед назад – към началото и първите ни стъпки, към неусетно отлетелите 10 години и стореното през тях, към хората, които го направиха възможно.

Моментите, когато се прави равносметка, носят прозрение, че човек – това е сътвореното от него. Онова, което е дал на света.

Но сякаш същото е при общностите: те съществуват и осмислят съществуването си чрез това, което са създавали, чрез даваното от тях. Така се мери техният живот – според направеното.

Затова от ОТС поискахме да си дадем равносметка за всичко, което съумяхме да направим през тези 10 години. Тоест, да покажем онова, което оправдава и осмисля съществуването ни като общност.

Прилежно изброено и изложено по години, с многобройни илюстрации, онагледяващи разказа – всичко това изгради едно специално издание.

Смятаме, че то е без аналог – не само със своите 53 страници (формат А4), но още повече заради съдържанието: начинанията на многобройни футболни привърженици през годините.

Честитейки на всички тях 10-годишния юбилей, днес публикуваме това издание. Този е нашият "подарък“ към локомотивската общност.

И там са делата, според които мерим изминалото време.

Честит юбилей на всички, които през тези десет години осмисляха ОТС –"голямата идея, която ни събира под това знаме, е родена в сърцата ни“!

Можете да откриете онлайн изданието "10 години Организация Трибуна Спортклуб" на този линк.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).