Георги Андонов от Ботев преминава в Ираклис

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
12:36 / 01.02.2006
659
Нападателят на Ботев (Пд) Георги Андонов се присъедини към четвъртия в гръцкото първенство Ираклис. До късно снощи се водеха преговори по евентуалната сделка, предвид затварянето на трансферния пазар. Още преди това от пловдивския клуб уточниха, че ако солунчани харесат Андонов, ще бъде търсена вратичка в правилниците той да се подпише по-късно, съобщава вестник "Меридиан Мач". Тимът от Солун от няколко години декларира сериозни амбиции в турнира за купата на УЕФА, а преди две години при „синьо-белите" игра легендата на Лацио и Болоня Джузепе Синьори. В момента Ираклис се готви усилено за градското дерби с ПАОК на стадион „Тумба" на 5 февруари. Ираклис разполага засега със седем чужденци - трима албанци, един полски защитник, камерунски халф, бившия играч на Левски Гарба Лавал и аржентинския нападател с италиански паспорт Естебан Ерера.

В същото време вчера отново настъпи промяна в програмата на „канарчетата". Пропадна планираната за събота контрола с Рилски спортист. Вместо това пловдивчани ще играят днес с Асеновец, в неделя ще гостуват на Литекс в Ловеч. На 7 февруари „жълто-черните" ще срещнат аматьорския Брестник, а на 11 февруари - Хебър. Четири дни по-късно Ботев ще играе с АКБ Миньор, на 22 февруари в Пловдив ще приеме Славия и три дни по-късно е последната контрола срещу Родопа в Смолян. Информацията е на Focus-sport.net.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 14


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).