Боби Михайлов: Стадион "Пловдив" може да се реконструира, инвестицията няма да е толкова голяма

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
12:29 / 20.09.2022
19635
Президентът на БФС Борислав Михайлов направи много интересно изказване за стадион "Пловдив", който в момента е в трагично състояние. Бившият вратар коментира и съоръженията на Локомотив и Ботев. Той откри нов футболен терен в Елин Пелин, след което отговори на журналистически въпроси.

"Що се отнася до по-големите стадиони - няма футболен съюз в света, който да е направил стадион. Това е работа на държавата, но се надявам скоро да имаме хубав голям стадион. В Пловдив два са на път - добре върви работата с двата стадиона на Ботев и Локомотив, във Варна също - на Черно море стадиона. Да се надяваме до една-две години да има стадион, с който можем да участваме и да мога да докарам тук финал за Суперкупа или Лига на конференциите", каза Борислав Михайлов.

"Стадион "Пловдив" ми е голяма болка. Там също може да се направи добра реконструкция и инвестицията да не е толкова голяма. Чашата е добре направена, бетонът си стои, теренът е добър, защото никой не влиза. Трябва да се сложат седалки", допълни още бившият капитан на националния отбор.


Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).