Камбуров със съмнения за хепатит

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
07:28 / 02.02.2006
1102
Мартин Камбуров е със сериозно заболяване и това може да сложи край на кариерата му в Обединените арабски емирства, пише вестник "Халей таймс".

Според първоначалните данни, българският нападател е заболял от хепатит, но ръководството на неговия клуб Ал Ахли ще изчака окончателното медицинско заключение, след което ще прецени дали да разчита на Камбуров и занапред.

Ако диагнозата за хепатит се потвърди, Ал Ахли ще бъде поставен в много деликатна ситуация. Възстановяването на българина ще продължи дълго и съществува вероятност Ал Ахли да освободи Камбуров и да привлече друг чужденец на негово място.

Мартин Камбуров премина от Локомотив (Пловдив) в Ал Ахли преди два месеца и се превърна в голмайстор на новия си отбор.

Президентът на Локомотив (Пд) Емил Наков е изразил готовност да пътува за Дубай, за да се увери в състоянието на бившия играч на тима Мартин Камбуров. Наков има намерение да води български лекар със себе си, който да прегледа обстойно Камбуров.


Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 14


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).