Георги Андонов остава в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
10:51 / 04.02.2006
942
Георги Андонов остава в Ботев през пролетния полусезон, съобщи спортно-техническият директор на клуба Костадин Костадинов. Нападателят бе на проби през тази седмица в Ираклис (Солун)и утре се прибира в Пловдив от Гърция.
"Транферният пазар в южната ни съседка затвори на 31 януари. Георги остава при нас до края на първенството. След това ще видим дали от Ираклис ще го извикат пак на проби с цел да го ангажират или ще се насочат към други футболисти", коментира шефът на "канарчетата".

Костадин Костадинов уточни, че футболистът сам си е уредил пътуването и престоя в Гърция, като от "жълто-черния" клуб само са му разрешили да отиде там. Самият играч и вчера не вдигаше мобилния си телефон.

Ботев ще играе контрола с Рилски спортист на 18-ти февруари, като мястото ще бъде определено допълнително. По предварителна уговорка двата тима трябваше да се срещнат утре в село Варвара. Пловдивчани обаче отмениха мача и приеха поканата на Литекс да им гостуват в неделя в Ловеч. Информацията е на Netinfo.


Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 14


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).