ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (29)
Нападател на Ботев иска в Гърция
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:55 / 05.02.2006Коментари (15)743
©
Нападателят на Ботев Георги Андонов се завърна от проби в четвъртия в гръцкото първенство Ираклис. Той сподели, че в клуба са много доволни от неговите изяви и се надява да му предложат договор. „Когато си тръгвах, шефовете ми казаха да очаквам обаждане в края на април или началото на май. Ираклис е голям клуб, ще бъда щастлив да играя там и да се развивам", сподели Андонов пред “Тема Спорт”. Футболистът сподели още, че е останал много доволен от условията в тима. „По време на едната седмица, в която бях там, видях, че се работи професионално, организацията е отлична и всички мислят само за футбол", каза той. Андонов не е участвал в контрола, тъй като не е имало възможност да се организира такава специално заради него. През пролетния дял от първенството той отново ще играе за Ботев.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
botev_girl
на 07.02.2006 г.
JB
на 06.02.2006 г.
0
 
 
Taka i ne razbrah kakvo e tova Doko Plovdiv?
Aнонимен
на 06.02.2006 г.
0
 
 
Сто мангала се събрали - там в Шикера Махала. "Доко Пловдив" основали - да се учат на игра. Петдесет години "Доко" бил в девети коловоз. Газили го кой-как свари - както прасе - магданоз. Но дошъл престъпник Жоро със награбени пари. Той на "Доко" ги подаде - та нагоре да върви. Станал "Доко" шампионин - за резил и срам голям . И в Европа се показал - там при Божко Балабан . Божко уя си наточил - той за "Доко" нямал свян. А и Врайков бил далеко - без съдийски параван. Рахвърчали се шалвари - "Доко" бил обезчестен. Но поуката едва ли - ще узнаят като мен. А поуката такваз е – мутра футбол не върти! А в мангалския развъдник туй не става и с пари !!! Доко - срам за Филибето , Доко - гнусен си катил ! Махай се във Факултето ,може и във Кюстендил
Taverna
на 06.02.2006 г.
0
 
 
Po dobre da miia chinii v gracka taverna i da spia po niakoi saivant ot kolkoto da gledam goli selski zadnici na stadion v ciganskata mahala.
TAXI - 3
на 06.02.2006 г.
TAXI - 3
на 06.02.2006 г.
0
 
 
По - добре таксиметров шофьор,от колкото идол на някви мангали ,които цял мач викат за някакъв парен локомотив.В този клуб през цялото време се чуствах така,все едно съм в Индия.Треньора ни е индиец ,нов шев индиец ни сложиха и като ги видя и тия по трибуните направо ми призлява.
andonov kurva
на 06.02.2006 г.
0
 
 
fc botyaf sa kurvi otvsyacade .zasho da igrayav botev.tuk iza gsm ne davat pari
KRIZMANI4
на 05.02.2006 г.
0
 
 
AZ OTIVAM DA KARAM TAXI SURBIQ VUPREKI 4E SUM NA 28 GODINI!!!SMQTAM 4E TOVA E PO PRESTIJNO OT KOLKOTO DA IGRAQ V DOKOSPOR!!!TAM 6TE VOZQ RAZNI BOKLUCI I VSEKI 6TE MI VIKA BAK6I6 NO TOVA E PO-DOBRE OTKOLKOTO DA OSTANA MANGAL!!!
Aнонимен
на 05.02.2006 г.
0
 
 
Локомотив-цигански отбор с треньори цигани и турци.Псевдопрезидент-кюстендилска торба с лайна,играчи негри мохамедани.фенове бивши хипари сега скинари,стадион развалина,легенда Зулума-икона на мангалите в Пловдив и роден на 02.02
жълт селянин
на 05.02.2006 г.
0
 
 
Омръзна ми от миризливи жълти селяни и ходжи на циганския стадион БОТЯФФ!!!Заминавам да бера маслини в Солун!!! Жоро-селския Андонов
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Един от важните хора в Марица празнува днес
Феновете на Левски плащат по 15 лева за мача на "Колежа", ето колко билета им отпуснаха
Футболисти от Марица зарадваха деца от пловдивско училище
Спортът обедини един от големите квартали в Пловдив
Кой ще победи в дербито Арсенал - ПСЖ? Ето какво мислят букмейкърите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: