Томаш: С Бащата и помощниците ми изгледахме стотици видеа, ще има още нови играчи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
13:17 / 28.09.2022
5156
Локомотив (Пловдив) ще се опита да привлече нови двама играчи през зимния трансферен прозорец. Очаква се това да са полузащитник и нападател. Новината потвърди наставникът на "черно-белите" Александър Томаш.

"Няма треньор, който да не желае да има по-голяма широчина в състава си. Ще е много добре, ако успеем да увеличим опциите, както в средата на терена, така и в атака, защото това ще улесни постигането на целите ни“, заяви пред "Тема спорт“ 44-годишният специалист.

"Селекцията е много труден процес, като в нея се влагат огромни усилия и тук е мястото да спомена ролята на хората, с които работя - Христо Колев - Бащата, Косьо Мирчев, Тодор Кючуков и анализатора Николай Русинов. В последните месеци изгледахме стотици видеа. Обсъдихме стотици имена. Разглеждахме ги от всяка една гледна точка. Нашата цел е да сведем грешките до минимум и съм доволен, че на този етап привлечените играчи до голяма степен оправдават гласуваното им доверие“, добави Александър Томаш.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).