Агитката на Ботев отново плаши с бой

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (119)
09:23 / 07.02.2006
2998
Страховито пре­дупреждение отправи агитката на Ботев (Пд) към футболисти­те, пише днес в."7 дни спорт". Феновете ще въз­питават с бой, ако от­борът започне зле ма­човете през пролетта и потъне в дъното. "Ако се лигавят и не побеждават отбо­рите от нашата черга, ще го отнесат - заре­коха се тарторите. Те разказаха за на­меренията си пред пловдивска телеви­зия. Феновете насто­яват за победа над Бе­рое във втория проле­тен кръг. "Ще подкрепяме отбора навсякъде, обещаха запалянков­ците. - Но ако не иг­раят както трябва, пак ще има анархия". Агитката на Ботев е известна с буйствата си. Стигало се е дори до шамаросване на футболистите. Пос­ледният, който си нав­лече гнева на фенове­те, бе нападателят Стефан Костадинов. "Имаме доверие на треньора Наско Ма­ринов", заявиха от фенклуба. Вчера стана ясно, че нападателят на Ботев (Пд) Георги Андо­нов ще се върне в Ираклис през май. Той тренира няколко дни с гръцкия клуб, но не успя да подпи­ше договор. "Няма да спираме Андонов, ако си уре­ди трансфера в Ирак­лис", казаха от упра­вата на Ботев.

Пирпомняме, че миналата година се стигна до реални сблъсъци между бултрасите и футболистите на Ботев: Феновете на Ботев бият играчите.


Виж коментарите (119)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 14


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).