Пробните тренировки в училище "Ботев" приключиха с над 150 деца

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
15:47 / 02.10.2022
3308
На 1 октомври се проведе последната пробна тренировка за всички малчугани, посетили и записали се за футболно училище Ботев. Занятията се проведоха на базата в "Коматево", като в тях се присъединиха двама от футболистите на първия отбор на Ботев - Николай Минков и Рой Херман, съобщиха от клуба.

Двамата играчи изтеглиха и последните 5 деца, които ще имат възможност да изведат "канарчетата" в следващия им домакински двубой срещу състава на Пирин Благоевград (мач от 14 кръг на Първа лига).

За пореден път малчуганите проведоха заниманията си под зоркия поглед на треньорите от детско-юношеската школа на "жълто-черните", както и от футболисти на първия и втория отбор на Ботев. Пробните тренировки приключиха с над 150 деца.

Припомняме, че това бе и последната пробна тренировка, като записванията и промоционалните условия продължават до 15.10. Всяко дете, което изяви желание, ще има възможност да направи тестова безплатна тренировка.

Футболно Училище Ботев продължава по график с 2 тренировки в седмицата, като слеващото занимание е в понеделник от 19:00ч. Допълнителна информация относно графика на Футболното Училище ще бъде налична в социалните мрежи на клуба и академията, уточниха още от "Коматево".


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).