Уме Уме дебютира с гол за Ботев II край морето

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
18:33 / 04.10.2022
3127
Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) изигра втори пореден приличен мач от първенството на Втора лига. "Канарите" завършиха 1:1 при гостуването си на Созопол в среща от 11-ия кръг.

По този начин възпитаниците на треньора Неманя Миланович имат вече актив от 6 точки, но въпреки това останаха на последното място в класирането. Жълто-черните имат само една победа от началото на сезона - срещу Марица с 1:0 в предишния кръг. Нападението им обаче се представя изключително слабо, тъй като за 11 двубоя дубълът на Ботев има само 4 отбелязани попадения.

В самия край на първото полувреме домакините получиха дузпа, която беше реализирана от опитния защитник Деян Молдованов.

Мачът в Созопол ще се запомни с изненадващия дебют на най-новото нигерийско попълнение Уме Уме Емануел, за когото Plovdiv24.bg вече информира читателите си. Именно той успя да изравни резултата в 77-ата минута.

Созопол: Росен Андонов, Лионел Самба, Диян Молдованов, Петър Генчев, Мариян Димитров, Георги Господинов, Галин Димов, Димитър Жеков, Венцислав Гюзелев, Тома Ушагелов, Ерик Почански.

Ботев II: Християн Славков, Димитър Балинов, Хуго Аззи, Мирослав Георгиев, Никола Нейчев, Мартин Христов, Мартин Ситев, Пламен Цончев, Никола Гелин, Уме Емануел, Самюел Акере.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).