Трима ключови играчи изгонени от Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (89)
12:50 / 09.02.2006
2210
Трио от шампионската селекция на Локо Пд напусна "Лаута" по решение на ръководството на отбора. Тримата изгонени са Бобан Янчевски, Методи Стойнев и Иво Михайлов. Новината първи съобщи вестник "Топспорт", а тази сутрин новината потвърди и старши-треньорът Аян Садъков пред човек на lpfc.net. Решението е взето късно снощи, като решаващата дума е имал изп. директор Емил Наксов, който е обосновал решението си заради нарушения режим, повреме на първия поготвителен лагер в Сандански. След несериозното си отношение тримата получили предупреждение, а в последвалите контроли не показали необходимата форма и старание на зеления килим. Като допълнителен довод със сигурност е повлияло и финансовите изисквания на играчите.

След днешната новина отборът на Локо Пд намали бройката си на нападатели, тъй като Стойнев и Янчевски са типични нападатели в отборът на черно-белите.



Виж коментарите (89)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 14


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).