ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (29)
Ботев победи Хебър в контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:14 / 12.02.2006Коментари (17)954
©
Отборът на Ботев Пд победи пазарджишкия Хебър с 3:1 в контрала, играна вчера в с. Стрелчка. Гриша Иванов първи се разписа за пловдивчани с гол в 23-та минута. В 42-ра Боби Димитров бе точен от дузпа и направи резултата 2:0. Хебър също се разписаха през първото полувреме, след като в последната минута Боян Никленов отбеляза единствения гол за отбора си в този мач. Борислав Димитров успя да вкара още един гол за "жълто-черните" през второто полувреме и така оформи крайното 3:1.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 14.02.2006 г.
0
 
 
NAI VEROIATNO PARVOTO OGNISHTE NA PTICHI GRIP DA BADE OTKRITO V PLOVDIV. ZASHTO? AMI ZASHTOTO VSICHKI PAPAGALI SA BOLNI A I SE SABIRAT HORA KOLKOTO EDIN KOKOSHARNIK
Botqf Fen
на 14.02.2006 г.
0
 
 
NIE SME KRUMOVSKI MANGALI I VSI4KITE V GAZA SA NI EBALI
Botqf Fen
на 14.02.2006 г.
0
 
 
NIE SME KRUMOVSKI MANGALI I VSI4KITE V GAZA NI E EBAL SELSKIQ BEK HRISTOLA
Botqf Fen
на 14.02.2006 г.
0
 
 
NIE SME KRUMOVSKI MANGALI I VSI4KITE V GAZA SA NI EBALI
Kamilite na Plovdiv
на 13.02.2006 г.
0
 
 
Защитник на Ботев ще бъде наказан 13.02.2006 Спорт НетИнфо Футбол България Защитникът на Ботев Веселин Минев ще бъде наказан за заплюване на противников играч. Това съобщи мениджърът на пловдивския клуб Трифон Пачев. "Веско демонстрира излишни нерви на терена, а по време на съботната контрола с Хебър (Пазарджик) наплю състезател от съперника. Ще изчакаме старши треньора Атанас Маринов да си дойде през седмицата от Малта, ще го уведомим за случая и с него ще решим каква ще бъде санкцията", заяви Трифон Пачев. По всяка вероятност бранителят на ботевци ще бъде глобен от своите шефове. Трифон Пачев и сегашния спортно-техническия директор Костадин Костадинов имаха проблеми с Веселин Минев и неговия брат-близнак Йордан Минев по време на подготвителния лагер през лятото на 2004 година. Тогава за лоша дисциплина двамата играчи бяха освободени от тима, но после върнати в него по настояване на тогавашния старши треньор Ясен Петров. Стана ясно още, че нападателят на "жълто-черните" Георги Андонов е получил травма в контролата с Локомотив (София). Контузията му обаче не е тежка и той ще бъде готов за игра за насрочената за 16 февруари (четвъртък) контрола с АКБ Миньор (Бухово). След като се разбра, че насрочената за 25 февруари контрола на Ботев с Родопа (Смолян) пропада бе уговорен приятелски мач с Хасково на същата дата.
Botqf Fen
на 13.02.2006 г.
0
 
 
Агенция "Фокус" - Легендата на ромскиат футбол Атанас Пашев е поканил отборът на АФД Тракия Пловдив /днешен Ботяф/ да участва в Откритото първенство по футбол за роми тази година в Пловдивският квартал Столипиново. Поканата от А.Пашев е пратена поради факта , че това е любимият отбор на маалата и , че в отбора играе такъв велик играч, като Дормуш Али Саидходжа /известен още като Настрадин ходжа/.
канар
на 13.02.2006 г.
0
 
 
Тия буферите се уплашиха от Спартак от Пирин (Блгр) и от Пирин Гоце Делчев. да не говорим за Загорец.Смешни купени шампиони,циганско отборче.Парните локомотиви на скрап!
Aнонимен
на 12.02.2006 г.
0
 
 
Курвите на Пловдив са онези които правят свирки на мутрите!!Сега няма ви умря ебача обаче!Така,че ЗБОГОМ КУРВИ!!
pti4i grip
на 12.02.2006 г.
0
 
 
botev=kurvi.....mi sbogom kat si rekal....aide v b grupa ili vyv vashiq sluchai b pticha grIpa
botevbeerboys
на 12.02.2006 г.
0
 
 
Няма да има мач на Лаута?До тогава циганите ще си покажат цялата ЦИГАНИЯ!!Ама май и Емо свиНАКОВ взе давъзприема вашия манталитет?!!Ами то хората са го казали"С какъвто се събереш,такъв ставаш"Аидециганчета довиждане!!Или по добре звучи СБОГОМ КУРВИ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Един от важните хора в Марица празнува днес
Феновете на Левски плащат по 15 лева за мача на "Колежа", ето колко билета им отпуснаха
Футболисти от Марица зарадваха деца от пловдивско училище
Спортът обедини един от големите квартали в Пловдив
Кой ще победи в дербито Арсенал - ПСЖ? Ето какво мислят букмейкърите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: