Футболисти на Локомотив зарадваха ученици от СУ "Пейо Кр. Яворов"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:37 / 14.10.2022
3767
СУ "Пейо Крачолов Яворов“ се превърна в поредна спирка на Кампанията "Спортувай с Локомотив Пловдив". Композицията на "черно-бялата" инициатива пристигна днес в училището в пловдивския квартал "Кършияка". Новината за посещенията на представителите на Локомотив Пловдив в други училища беше достигнала до учениците и те нямаха търпение да ги посрещнат.

Засилените очаквания трябваше да бъдат оправдани. И това се случи – както винаги, когато черно-белите провеждат благотворителна инициатива, похвалиха се от фенклуба на Локомотив.

Ето какво още съобщиха от организацията на "черно-белите" привърженици:

Обичайните заподозрени този път бяха Клубът на привържениците на Локомотив Пловдив, World Wide Locos представители на различни спортни формации на черно-белите – Димитър Илиев, Милош Петрович и Райън Бидунга от представителния състав на "Локомотив", и Димитър Палазов, директор на детско-юношеската школа на "Локомотив Пловдив“.

Децата бяха развълнувани да видят с очите си капитана на черно-белите, донесъл две купи на България на Лаута. Те попиваха с внимание неговите житейски препоръки и пожелания, а личният пример за постижения беше повече от убедителен аргумент за това. А после дойде време за подаръците – учебни пособия, инструментите за изграждане на успеха, и учебната програма във формата на купа – да напомня, че всеки положен труд дава плодове.

Но, разбира се, това не беше всичко. Малки и големи "разцъкаха“ на малки вратички и кой знае – може би след години някое от децата в този двор на свой ред ще бъде пример на други. Двустранната игра приключи сред възторжени възгласи, поводът за които беше черешката на тортата – билети за следващия домакински мач на Локомотив Пловдив срещу Славия!

Стадион, който привлича като магнит деца, е мечта за всеки футболен клуб!


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).