Карагарен вдигна статуетка и обяви: Ние сме Локо Пловдив, никога не се страхуваме

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
22:58 / 21.10.2022
3209
Футболистът на Локомотив Пловдив Бирсент Карагарен бе награден за №1 на изминалия 13-и кръг в Първа лига. Двата му гола срещу Спартак (Варна) му донесоха приза в анкетата на Пресклуб България. На церемонията присъства и изпълнителният директор на черно-белите Лъчезар Димитров.

Карагарен получи 6 от общо 19 гласа в анкетата за Играч на XIII кръг сред футболните треньори и специалисти.

"Искам да благодаря за наградата, много съм щастлив. Искам и занапред да гостувам тук. Целта е първо да играем в шестицата и след това да се класираме в Европа. Отборът е много добър и има качествата да играе в Европа. Ще дадем всичко от себе си", заяви крилото пред журналистите.

Нямаме кадрови проблеми за мача с Левски. Мисля, че само Петър Витанов има леки проблеми. Атмосферата е като преди дерби. Убеден съм, че всички ще дадат максимума от себе си, за да спечелят мача. При нас никога няма страх. Ние сме Локо (Пловдив), играем всеки мач за победа. Играем трудно срещу Левски, но рецептата за победа е да се раздаваш на максимума", каза още Бирсент Карагарен.

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция на Карагарен и Лъчезар Димитров!



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).