Ексклузивно: Зингаревич към фенове на Ботев: Писна ми! Защо си седите вкъщи и не излизате на протест?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (32)
09:11 / 24.10.2022
24990
Собственикът на ПФК Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич призова феновете на отбора на протест, видя ексклузивно Plovdiv24.bg. Повод за реакцията на руския бизнесмен е съдийството в снощния мач срещу Лудогорец в Разград, завършил 1:0 за шампионите.

Както вече информирахме, гол на Мохамед Брахими още в 11-ата секунда на мача бе отменен, след като главният съдия Иво Андреев бе извикан от VAR и сам преразгледа ситуацията, отсъждайки фаул на Елвис Ману.

Антон Зингаревич влезе в интересен дебат с привърженици на Ботев в официалната клубна страница във Фейсбук. Той първо бе провокиран със следния коментар:

Крайно време е господата директори в Ботев да вкарат всичката си енергия да защитят клуба с цената на всичко, ако не го направят значи нямат място в Ботев и веднага да си потеглят за Русия! Не се търпи вече!

"Кажи ми точно твоя план, какво да правим", отговори собственикът на Ботев на въпросния фен.

Последваха два коментара на други запалянковци:

"Вие правите всичко както трябва, просто на човека му е болно и обидно заради тези п...и в лицето на БФС и бърза със заключенията", гласи единият от тях.

"Първо - декларация, че сме жертва на рекет от БФС", дава съвет друг привърженик на Ботев.

Малко по-късно Зингаревич бе провокиран от следния коментар:

"И какво като го напишете с главни букви? Какво??? До кога ще си мълчите, с общи приказки за декларации не става, нямаме лоби. Мачкат ни постоянно, имаме 8 отменени гола. Адмирации за развитието на клуба маркетингово и социално, но всеки мач си правят каквото искат с нас и да напишем нещо във фейсбук файда никва, кервана си върви и пей си Пенке кой ли те слуша ...."

Последва незабавен отговор от руския бизнесмен:

"Какво искаш да направим? Защо си седите вкъщи и не излизате на протест? В клуба работят 50 души, на които плащам заплати. И с какво се занимаваш? Да седите на компютъра си? Отидете и протестирайте. Писна ми от тези глупости!", написа Антон Зингаревич.


Виж коментарите (32)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).