Цяла Италия вече говори за българския талант, когото Интер закупи от Ботев (Пд)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
09:40 / 27.10.2022
5114
Българският талант Никола Илиев се развихри в младежката Шампионска лига и вкара четири гола за отбора на Интер, който победи Виктория (Пилзен) с 4:2. Роденият в Русе нападател се разписа в 23-ата, 34-ата, 65-ата и 77-ата минути.

Победата беше изключително важна за младите таланти на "нерадзурите", водени от Кристиан Киву. С три точки те математически си гарантираха втората позиция в група С и вече са участници в плейофите през пролетта.

Припомняме, че точно преди две години Никола Илиев бе продаден от Ботев (Пловдив) на Интер. Българският национал откри резултата в 23-ата минута, след като получи топката след подаване на Бонавита. 11 минути по-късно роденият през 2004 година техничар удвои преднината с решаващата асистенция на Григар, а 9 след началото на втората част Фонтанароса си вкара автогол след изпълнение на фаул от Сойка и върна надеждите на чехите.

Но Илиев беше буквално неудържим и оформи хеттрика си в 65-ата минута след комбинация с Пеламати. Чешкият полузащитник в състава на домакините Самуел Григар продължи с отличното си представяне и подаде на българския си съотборник в 77-ата минута за 4:1, докато Дабани оформи крайния резултат пет минути преди крайните 90.

Гледайте в прикаченото видео три от попаденията на Илиев!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).