Ясен Петров почва работа в БФС

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
09:19 / 22.02.2006
724
Бившият треньор на Ботев Ясен Петрво ще започне работа в БФС. Младият специалист ще поеме юношеският национален отбор родени през 1988 година. Знае се, че този тим бе воден от Кирил Качаманов, който бе освободен след провала в квалификациите за европейското първенство.

Фаворит за овакантения от Качаманов пост бе вратарят Ивко Ганчев. Той обаче отказал работата и така се стигнало до преговорите с Ясен Петров. В понеделник Петров ще се срещне с президента на БФС Борислав Михайлов за да подпише договора и да обсъдят програмата за подготовка на тима.

Междувременно се разбра, че е пропаднало турнето в Испания на юношите до 19 години (родени през 1987 г.). Възпитаниците на Неделчо Матушев се класираха за втория кръг на евроквалификациите и желанието на селекционера бе да изиграе няколко проверки с класни съперници преди квалификациите в Беларус. Сега обаче единствените сигурни контроли за тима му са срещу Македония.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 14


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).