ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (29)
Ботев падна от Спартак с 0:1
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:56 / 22.02.2006Коментари (111)2181
В контролна среща играна днес на клубния стадион на пловдивския футболен клуб Ботев 1912 канарчетата загубиха с 0:1 от втородивизионния Спартак Пловдив. Двата отбора не си дадоха много зор и показаха вяла игра без хъс и голямо желание. Теренът също не бе в отлично състояние, въпреки голямата почивка, която му бе дадена през изминалите 2 месеца, когато Ботев играеха всичките си срещи на други терени. За сметка на "добрата" игра двата отбора се сбиха на терена за да направят шоуто за малкото запалянковци, дошли на стадиона, както и за бившия съотборник на жълто-черните Боби Димитров, който наблюдаваше мача от трибуните.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
канар
на 24.02.2006 г.
0
 
 
O.k. Съгласен съм ,но не помня дали Камбуров не беше последен.
ЛОКО ПД
на 24.02.2006 г.
0
 
 
Колкото за другата ситуация безспорно няма засада и бяхте ощетени. Това между другото е единствената ситуация за която наистина имате основание да претендирате и да се оплаквате в дербитата. Колкото и странно да звучи ние имаме повече основания за оплакване в почти всеки мач има положения които са 80-90% да не кажа и сто процентови дузпи за нас но не са свирени, но и никой не плаче като вас за тях. В същия този мач при 1:0 за нас имаше явна игра с ръка в нак. поле но съдията не даде дузпа която най-вероятно щеше да доведе до пълен погром за вас 2:0 в 20 мин. и мача приключваше
ЛОКО ПД
на 24.02.2006 г.
0
 
 
Веднага канар, Първо няма изрично правило че за игра с ръка да се дава задължително червен картон. Червен картон щеше да има ако Васко Камбуров беше последен човек между нападателя и вратата, но за ваше съжаление зад Васко в момента в който игра с топката имаше 3 ТРИМА играчи на Локо Пд като Г. Петров беше на гол линията в тази ситуация според правилника не се брои за чиста голова опастност и не се дава червен картон. Съвсем наскоро имаше мач от Вишата лига на Англия и абсолютно същата ситуация вратаря игра извън наказателното поле с ръка но зад него имаше защитници и съдията му даде САМО ЖЪЛТ КАРТОН.
канар
на 24.02.2006 г.
0
 
 
Ти рефер ли си бе? А за хващане на топката извън наказателното поле каква санкция се полага и в собственото ти поле ,засада могат ли да ти вдигнат? Ще ми ги разясниш ли тия положения?
ЛОКО ПД
на 24.02.2006 г.
0
 
 
(Ta sega mi tragnali da govorqt kolko godini sme bili bez pobeda.Da no edna ot pre4inite e ,4e otbori ot dva eshalona nemoga da se sre6nat v oficialen ma4.Kajete mi kolko pobedi imate za tezi 9 godini i kak gi vzehte.Imate li pobeda bez 4erven karton za futbolist na Botev.Sega kato se razpadnete sled 11 godini se saberete i se tupaite v gardite ,4e Botev ne vi e bil 20 godini.Neshastni buferi. Aнонимен 12:43 ч. 23.2.2006 г. ) Щом се интерисува момчето да му кажа 7 победи и 3 равни. Между другото щом говори за червени картони да му кажа че последната победа на Ботев е точно благодарение на червен картон, но никой не плаче за това като вас. Футболната игра има правила според които за определени нарушения се дават червени картони и доколкото знам в правилата не е записано че на Ботев не трябва да се дават. Всички червени картони за Ботев си БЯХА НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНИ и е крайно време да спрете да ревете
BPFC
на 24.02.2006 г.
0
 
 
a vas mangalite 6te vi otnese mizeriata i bolestite po 4ere6ovite gradini
LPFC
на 24.02.2006 г.
0
 
 
абе за какъв "съвпадък", какви братя-кретени и т.н. сте се разпалили - няма страшно! Птичия грип и вас папагалите ще ви отнесе.
A3
на 23.02.2006 г.
0
 
 
Hahahahahahhaahahahahahahahahaahha.Dobre we,4ove4e!HAHAHAHAHAHAH i kvo sq-Spartak.HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA
xaxa
на 23.02.2006 г.
0
 
 
tva na snimkata sa fenovete na Spartak. A kade sa fenovete na Trakia?! Po forumite li?!
Goshko
на 23.02.2006 г.
0
 
 
Miro li si kav si, ti znaesh li, che edno vreme horata na kol sa gi nabivali i pak ne sa se otkazvali ot imeto si i viarata si?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Един от важните хора в Марица празнува днес
Феновете на Левски плащат по 15 лева за мача на "Колежа", ето колко билета им отпуснаха
Футболисти от Марица зарадваха деца от пловдивско училище
Спортът обедини един от големите квартали в Пловдив
Кой ще победи в дербито Арсенал - ПСЖ? Ето какво мислят букмейкърите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: