Томаш: Най-добрият ни мач, откакто съм тук! Шефовете не са ми опрели пистолет в главата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
20:03 / 01.11.2022
4803
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш обяви, че е горд със своите футболисти въпреки загубата от ЦСКА-София с 0:1 на "Лаута". Специалистът изрази мнение, че това е бил най-силният мач на черно-белите, откакто той е начело на отбора.

Ето какво каза наставникът на Локомотив Пловдив след поражението на ЦСКА-София:

Първо искам да поздравя цялата общественост с един от най-светлите празници. Искам да поздравя и феновете на двата отбора за атмосферата, която създадоха. Мисля, че това е най-силният ни мач, откакто аз съм треньор. ЦСКА ни вкара гол от нищото. Вложихме се, бяхме подготвени за мача, накарахме ги да се защитават, второто полувреме дори нямат удар, но в крайна сметка загубихме. Така е в живота.

Един футболен отбор трябва да се изгражда, а не да се работи само за резултат. Мога да похваля футболистите си, това е начинът. В Благоевград взехме точка с безобразна игра, а днес загубихме в най-силния ни мач. Горд съм с футболистите. Радвам се, че създаваме положения, не се притеснявам, че изпускахме.

Грешките са за това, за да се учим от тях и да израстваме. Не трябва да отиваме от едната крайност в друга.

Всички ще искат да победим Лудогорец, независимо по какъв начин. Аз също искам да победим, но тук се изгражда семейство. Сега е важно да отърсим футболистите от емоцията и да им покажем положителните неща.

И преди съм го казвал, но сега ще го повторя. Тук на "Лаута" има някаква химия между отбор и публика, независимо кои са футболистите и кой е треньорът. Знам, че публиката изпреварва в момента и клуба и отбора. Имам картбланш от страна на ръководтвото, не са ми опрели пистолета в главата и да ми кажат, че искат на всяка цена да победим ЦСКА.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).