ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (29)
Бобан Янчевски не подписа договор с Македония ГП
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:41 / 24.02.2006Коментари (9)1184
©
Нападателят на Локо (Пд) Бобан Янчевски не успя да се договори с ръководството на Македония ГП, съобщи репортер на Агенция Фокус. Янчевски, който влезе завинаги в сърцата на феновете на "Лаута" с головете си срещу градския съперник Ботев, все още не знае къде ще продължи кариерата си. "Не успяхме да се договорим с Македония ГП. Не съм вече в този отбор", заяви той.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 24.02.2006 г.
0
 
 
Последната си контролна среща от зимната подготовка санданските футболисти изиграха на стадиона в град Кресна срещу пловдивския Локомотив и завършиха наравно 2:2. Срещата започна с натиск на отбора на Вихрен, като още в 5-ата минута Тренков насочи удобна топка към Стойнев, доскорошен футболист на Локомотив (Пловдив), в наказателното поле и там вратарят Стоян Колев за миг изпревари нападателя. От този момент нататък атаките се редуваха и пред двете врати, но вратарите Линков (Вихрен) и Колев (Локомотив) бяха на мястото си и не допуснаха изненади. В 37-ата минута Владимир Иванов - Фугата спъна Ододжи в наказателното поле и главният съдия Христо Ристосков отсъди дузпа в полза на Вихрен. Играещият треньор и капитан на отбора Георги Бачев бе точен и откри за 1:0. След почивката и двамата наставници извършиха доста смени, съгласно предварителната уговорка. В 58-ата минута Колев излезе неразумно и това бе добре дошло за Бачев, който от 30 м изпрати топката в долния ляв ъгъл за 2:0. Сметките на санданските футболисти излязоха грешни, след като мислеха, че вече са спечелили срещата. В 78-ата минута гостите от Пловдив намалиха резултата, след центриране на Златковски, който нанесе силен удар и Господинов си отбеляза автогол за 2:1. В последната минута на срещата Халими от фаул изпрати топката в горния ляв ъгъл на резервния вратар на Вихрен Юсуф за 2:2. За отбелязване е, че през целия си престой на терена Христо Златински от Локомотив (Пловдив) бе истински диспечер за отбора си и бе най-добрият футболист от гостите. След срещата Георги Бачев се скара здраво на футболистите на Вихрен и ги накара да участват в наказателна тренировка на стадиона.
коци
на 24.02.2006 г.
0
 
 
ДО КОГА ЩЕ ИГРАЕ ТОЗИ ВЕЛКО ХРИСТЕВ БЕ ТРЕНЕР
Jalt Bokluk
на 24.02.2006 г.
0
 
 
Zlatinski e bil super:Вихрен завърши наравно с Локомотив Пд 24.02.2006 Спорт НетИнфо Футбол България Последната си контролна среща от зимната подготовка санданските футболисти изиграха на стадиона в град Кресна срещу пловдивския Локомотив и завършиха наравно 2:2. Срещата започна с натиск на отбора на Вихрен, като още в 5-ата минута Тренков насочи удобна топка към Стойнев, доскорошен футболист на Локомотив (Пловдив), в наказателното поле и там вратарят Стоян Колев за миг изпревари нападателя. От този момент нататък атаките се редуваха и пред двете врати, но вратарите Линков (Вихрен) и Колев (Локомотив) бяха на мястото си и не допуснаха изненади. В 37-ата минута Владимир Иванов - Фугата спъна Ододжи в наказателното поле и главният съдия Христо Ристосков отсъди дузпа в полза на Вихрен. Играещият треньор и капитан на отбора Георги Бачев бе точен и откри за 1:0. След почивката и двамата наставници извършиха доста смени, съгласно предварителната уговорка. В 58-ата минута Колев излезе неразумно и това бе добре дошло за Бачев, който от 30 м изпрати топката в долния ляв ъгъл за 2:0. Сметките на санданските футболисти излязоха грешни, след като мислеха, че вече са спечелили срещата. В 78-ата минута гостите от Пловдив намалиха резултата, след центриране на Златковски, който нанесе силен удар и Господинов си отбеляза автогол за 2:1. В последната минута на срещата Халими от фаул изпрати топката в горния ляв ъгъл на резервния вратар на Вихрен Юсуф за 2:2. За отбелязване е, че през целия си престой на терена Христо Златински от Локомотив (Пловдив) бе истински диспечер за отбора си и бе най-добрият футболист от гостите. След срещата Георги Бачев се скара здраво на футболистите на Вихрен и ги накара да участват в наказателна тренировка на стадиона.
Aнонимен
на 24.02.2006 г.
0
 
 
2:2 с Вихрен в Кресна. 2:0 за Вихрен, дузпа и удра от 40м. на Стоян е вкарал Бачев. Изравняваме второто полувреме с автогол и в 91-та мин. Халими. Халими удря и греда 40 минута.... Ето го състава:Колев, Вл. Иванов, Самокишев, Еламе, Р. Петров, Кр. Димитров, Христев, Халими, Златинов, Златински, Златковски Само не знам защо Еламе е още в отбора,и къде е Езе
Jalt Bokluk
на 24.02.2006 г.
0
 
 
ako ne stava s linka idi na: www.start.plovdiv.bg, ot liavata strana ima nai dolu LOKOMOTIV, klikvash na forumi i tam shte vidish temata zimna podgotovka klikvash na poslednata stranica 35 mislia i tam chetesh. info na 34 str.
YASAR
на 24.02.2006 г.
0
 
 
ABE PI6ETE NE6TO ZA KONTROLNATA SRE6TA MEJDU VIHREN-LOKPLD
Loko
на 24.02.2006 г.
0
 
 
JB, dai podrobnosti ili link za matcha
Loko
на 24.02.2006 г.
0
 
 
abe niakoi znae li kak e svarshila kontrolata s Vihren
Jalt Bokluk
на 24.02.2006 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Един от важните хора в Марица празнува днес
Феновете на Левски плащат по 15 лева за мача на "Колежа", ето колко билета им отпуснаха
Футболисти от Марица зарадваха деца от пловдивско училище
Спортът обедини един от големите квартали в Пловдив
Кой ще победи в дербито Арсенал - ПСЖ? Ето какво мислят букмейкърите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: