Ботев II с тежка загуба от Етър! От клуба: Съдията реши мача със скандален червен картон

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:16 / 06.11.2022
3562
Дублиращият отбор на Ботев (Пд) загуби с 0:3 визитата си на Етър. Срещата от 16-ия кръг на Втора лига се игра на стадион "Ивайло" във Велико Търново.

От "жълто-черния" клуб обвиниха за поражението главния съдия Васил Минев, който според тях решил мача и се "превърна в поредния съдия, ощетил Ботев от началото на сезона, показвайки скандален червен картон на Димитър Балинов".

Поражението остави Ботев II на 16-о място във временното класиране с актив от 15 точки. Зат ботевистите са отборите на Созопол (13 т.) и Добруджа (12 т.).

Ето как официалният сайт на "канарите" описа въпросната ситуация:

Така се стигна до 37-ата минута, в която главният съдия Васил Минев шокира с решението си. Димитър Балинов влезе в здраво в краката на противников играч и игра с топката, а съдията отсъди фаул в центъра на терена.

В последствие реферът показа жълт картон на Балинов и ситуацията изглежда бе минала. Не така мислеше съдията, който шокиращо отмени жълтия картон на Балинов и му показа директен червен картон.

Разсеяни от ситуацията "канарчетата" инкасираха два бързи гола в края на първата част и минута след почивката, като попаденията паднаха след корнер и бяха дело на Иванов и Александров.

Въпреки намаления си състав, Ботев бе близо до връщане на интригата, но направилият нов силен мач Траоре пропусна сам срещу вратаря в 67-ата минута.

В ответната атака Живко Петков вкара за 3:0 на празна врата, след хубав пробив на Абдиел отдясно. Малко преди края Траоре се отскубна сам срещу вратаря, но стреля в тялото му.

Ботев II игра в състав:

Мартин Панев, Димитър Балинов, Хуго Аззи, Костадин Татаров, Лъчезар Балтанов, Атанас Йорданов, Добромир Павлов, Бисер Бонев, Монир Ал Бадарин, Абдулайе Траоре, Самюел Акере.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).