Ботев хвърля срещу ЦСКА двама аржентинци

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:56 / 27.02.2006
685
Ръководството на Ботев е взело решение да картотекира двамата аржентинци - 17-годишния" халф Мауро Анегре и 24-годишния нападател Симоне Акоста, за мача в неделя срещу ЦСКА, съобщиха от „жълто-черния" клуб. „Канарчетата" са гледали доста касети с техни изяви и са преценили, че ако задържат двамата на по-дълги проби, може някой клуб „да ги открадне", информира Меридиан мач.

Затова пловдивчани смятат още утре (б.р. - вторник) да картотекират двамата аржентинци в БФС. Нападателят Симоне Акоста има италиански паспорт и няма да бъде картотекиран като чужденец. Той заедно с неговия сънародник са разтрогнали по взаимно съгласие с третия в момента в серия С1/В Сан Джованезе и жълтите карти са в техния мениджър. Мениджърската агенция „Атлас", която ги представлява, поддържа от една година връзки с Ботев (Пд), като техният агент съобщи, че може и през лятото да доведе още някой млад състезател от Южна Америка. Тази зима Ботев се раздели с нападателя Боби Димитров, който най-вероятно ще подсили Родопа. Пловдивчани имаха желание да вземат халфа Асен Николов, но предишният му клуб провали сделката, като поиска огромна сума за преотстъпване. Главният мениджър на пловдивчани Трифон Пачев заяви, че от днес футболистите ще тренират по два пъти на ден до мача с ЦСКА.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 14


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).