Локо U18 елиминира Локо (ГО) за Купата" малките "смърфове" отпаднаха с дузпи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:49 / 11.11.2022
1541
Отборът на Локомотив (Пловдив) до 18 години се класира за 1/4-финалите за Купата на БФС. Възпитаниците на Даниел Димитров отстраниха Локомотив (Горна Оряховица).

Реваншът в Горна Оряховица завърши 1:1, като той бе протоколен заради разгромната победа на пловдивчани в първата среща на “Лаута" – 7:0. Така момчетата на Даниел Димитров продължават напред след 8:1. Те откриха резултата чрез Чавдар Благов. Домакините пък успяха да изравнят в 80-ата минута за крайното 1:1.

Жребият за 1/4-финалите е днес (11.11).

В същото време отборът на Локомотив (Пловдив) от набор 2009 отпадна от ФК Звезденбург на 1/8-финалите за Купата на БФС. Това се случи след равенство в общия резултат (3:3) и изпълнение на дузпи.

В първата среща Локомотив се наложи с 2:1 като гост в Бургас, а днес двубоят завърши при същия резултат, но в полза на Звезденбург.

Възпитаниците на Светослав Каламов показаха и в двата мача добър и борбен футбол.

Гостите започнаха доста активно и стигнаха до няколко статични положения в първите минути. При едно от тях, в 4-ата минута, Теодор Прашанов даде аванс на гостите – 0:1. Локомотив имаше шансове до края на първата част, но “черно-белите" не съумяха да вкарат.

Все пак това стана факт в началото на втората част, когато Стилян Лазаров се разписа от дистанция за 1:1. Последваха още няколко шанса за “черно-белите", но вместо това Звезденбург стигна до ново попадение – Стилян Гангаров направи 1:2.

При този резултат последваха дузпи. Вратарят на гостите Киков успя да спаси три от четирите наказателни удара на Локомотив и прати своя тим на 1/4-финалите.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).