ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (10) | Вчера (29)
Забравени документи спират Марко Илич за Локо (Пд)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:59 / 28.02.2006Коментари (21)1365
©
снимка: "Фокус спорт"
Забравени документи спират картотекирането на сърбина Марко Илич в Локомотив Пловдив, пише днес в. Тема:спорт”. Това е причината халфът да не присъства на вчерашната тренировка на смьрфовете. Младокът пътува до Варна, където от канцелариите на Черно море трябва да получи и последните документи, за да бъде уреден със състезателни права за двубоя с Левски.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
sram za Plovdiv
на 28.02.2006 г.
0
 
 
Целият отбор на Вардар ще мине тестове за СПИН 15:21 28.02.2006г. Агенция "Фокус" Скопие. Целият отбор на Вардар (Скопие) ще мине утре тестове за СПИН, съобщават медиите в Македония. Играчите искат да бъдат сигурни, че не са се заразили от ботевиста Боби Димитров. Този случай заема вече няколко дни първите страници на македонските вестници. Различни учреждения си прехвърлят помежду си вината за това, че болестта не е била открита по-рано. Колоритно изказване направи във вестник “Вест” президентът на Беласица (Струмица) Ванчо Таковски: “Въобще не се плаша от СПИН, защото така или иначе от нещо трябва да се умре. СПИН-ът не е измислен в Македония, а е донесен от Аджисан Махала в Пловдив. Мисля, че държавните органи трябва да реагират адекватно при влизането на чужденците в Македония, особено такива играли в Ботяф Пловдив”.
Aнонимен
на 28.02.2006 г.
0
 
 
кого лъже бе Наков черно море забавило документите...бля бля реколтата с черешите не е излезнала с какво ще му плащаш бе!!То вярно в столипеново ток не се плаща ама с какво ще го храниш...гладна мечка хоро не играе
Aнонимен
на 28.02.2006 г.
Za Botjafista v tema
на 28.02.2006 г.
0
 
 
Той не е за отрицаване и обругаване, а за съжаление. Нека, нека съжалим този, който се появява в края на стихотворението на Константин Павлов – мръсникът и доносчикът. Да съжалим субекта, “чието име не ще спомена…” По-нататък народният поет го е казал още по-добре. Да го съжалим: най-малкото, защото всуе остават усилията му да предизвика нещо повече от Дантевото – “Плюй и отмини!” Но това е твърде крайно. Колко простичка е все пак реакцията на Симчовото момче: “Стой си вкъщи…” Дано, дано там го обичат!
Jalt Bokluk
на 28.02.2006 г.
0
 
 
Porednoto dokazatelstvo za Jalak(Jalt) Intelekt. Bravo biagai sega da sabirash hartiia.
1912
на 28.02.2006 г.
0
 
 
VA6ITE 6TE IGRAIAT KONTROLA SAS SBOREN OTBOR NA STOLIPINOVO, ZA6TOTO S TIAH SE RAZBIRAT NAI DOBRE. EI MANGALI NASTAPVA PROLET I E VREME DA SI VZEMETE PARVITE BANI V REKA MARICA 4E MNOGO MIRI6ITE
Jalt Bokluk
на 28.02.2006 г.
0
 
 
Ne obrashtaite vnimanie na 1. Tova e 13 godishnia Marsoliv Nevrastenik Joro 13, posle stanal 13. az biah parvia koito kaza che Botev sa Nomer 2 v Plovdiv i te sega samo kopirat. nali zatova im vikat Papagali. Pomiiari poveche im otiva no da zapazim dobria ton. Vse pak pobeditelite sa velikodushni. Znae li niakoi dali nashte shte igraiat s Bregalica??? Samo LOKO.
Kupenata titla-ili b
на 28.02.2006 г.
0
 
 
Левски отнесе тройка в Пловдив Снимка: Иван Йочев - наш пратеник Голмайсторът на Локомотив Мартин Камбуров се радва след попадението си във вратата на Левски. Националът не пропусна да се разпише срещу сините и в трите мача тази есен Играчите се бият, Букарев шамаросва рефера Локомотив (Пд) мушна тройка на Левски и го изхвърли от турнира за Kупата на България. С общ резултат 4:1 пловдивчани продължават на полуфинал. Иво Михайлов (22), Мартин Камбуров (45) и Нешко Милованович (90 мин) вкараха за радост на 7000 зрители, дошли на Лаута в ледения следобед. Двата отбора изтърваха още положения за гол, но не пропуснаха да се сбият. Реферът Димитър Костов вдигна червен картон едва в 87-ата мин, когато получи няколко шамара от Асен Букарев. Ако съдията от Бургас впише ударите в доклада, халфът на сините може да изгори за 6 месеца. - Не всеки бие Левски два пъти с по 3 гола - радваше се треньорът на домакините Едуард Ераносян. Цял тефтер на Лаута изписа главният скаут в Ливърпул Алекс Милър. Англичаните срещат Левски напролет в 1/16 финалите за Купата на УЕФА.
Zashto LOKO be Nomer
на 28.02.2006 г.
0
 
 
СТАТИСТИКА Късните голове са козът на лидера Преследвачите на черно-белите гледат да решат мача до почивката Като всеки лидер Локомотив (Пд) си има своите силни страни. Една от тях обаче е запазена марка на черно-белите - късните голове. Пловдивчани са №1 по този показател. 15 от техните попадения са отбелязани в последните 30 минути на 15-те мача през есента. Именно чрез късните голове Локомотив успя да спечели 12 точки от общо 37-те.
otkrovenia
на 28.02.2006 г.
0
 
 
ОТКРОВЕНИЯ Димитър Иванков: Късметът ни помогна От години не са ни надигравали така на нашия стадион, признава капитанът на Левски Вратарят на Левски Димитър Иванков бе главният виновник Левски да не загуби на Герена. След мача той призна превъзходството на Локо (Пд), но обяви, че сините все още имат шансове да продължат. - Митко, Левски направи 1:1 с Локомотив (Пд). Очаквахте ли го? - Късметът ни помогна в този мач. Трябва да сме доволни от резултата. Локомотив ни надигра, създаде по-чисти положения и може само да съжалява, че изпусна победата. - На какво се дължи това? - Може би и на умората ни. Имаме куп проблеми с контузени и болни играчи. Тежките терени също оказаха влияние и помогнаха за многото контузени състезатели. Доста от колегите ми излязоха невъзстановени в този мач. Но е факт, че отдавна на нашия стадион на са ни надигравали, както го направи Локомотив. Те бяха по-добри във всяка една фаза по време на мача. Локомотив набира самочувствие и играе приятен футбол - Какви са шансовете за реванша в Пловдив? - Все още имаме шанс да продължим. Важното е да дадем максимума от себе си във втория мач. Локомотив може да има известно предимство, но ние не сме се отказали. Ще се борим докрай. Мисля, че всички, които ще излязат на Лаута в четвъртък, ще са мобилизирани до краен предел.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Левски плащат по 15 лева за мача на "Колежа", ето колко билета им отпуснаха
Футболисти от Марица зарадваха деца от пловдивско училище
Спортът обедини един от големите квартали в Пловдив
Кой ще победи в дербито Арсенал - ПСЖ? Ето какво мислят букмейкърите
Ето кой ще даде началото на Ботев - Левски, не е футболист
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: