Левски - Локо (Пд) на Националния стадион

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
10:42 / 28.02.2006
737
Левски иска да играе първия си мач от пролетния дял на „А" група на Националния стадион "Васил Левски", съобщава вестник "24 часа". Ръководството на „сините" предпочита този вариант за домакинството на Локомотив от Пловдив, тъй като теренът на клубния стадион „Георги Аспарухов" е в доста лошо състояния след падалите валежи. Левски приема Локо в събота. 23-кратните шампиони ще играят на „Васил Левски" и 1/8-финалния си реванш срещу италианския Удинезе на 16 март. Двубоят ще е от 18:30 ч. Първата среща в Италия пък започва от 21,45 ч наше време.

Вчера „сините" имаха почивен ден. За лагера на младежкия национален отбор преди контролата с Македония в Сандански заминаха Николай Михайлов, Борислав Стойчев и Живко Миланов, които закъсняха заради контролата с Дунав. „Имаме шансове и възможност да елиминираме Удинезе. Валери Божинов ни помага в разузнаването. Ще се видя с него. Ще ми даде запис на някои от техните мачове", каза пък вчера в актуално студио „Дерби" Даниел Боримиров. Видинчанинът коментира и загубата от Дунав с 0:2. "Треньорското ръководство реши да даде шанс на някои от по-младите футболисти на мача в Русе. Но не е станало нищо страшно", каза още Боримиров.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 14


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).