ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (29)
Бизнес-групата от фенове на Локо Пд готвят голяма изненада
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:08 / 28.02.2006Коментари (23)978
Председателят на новосформираната бизнес-група Константин Думанов официално покани всички журналисти да дойдат час преди началото на традиционната среща на членовете, която ще се проведе на 1-ви март от 18.00 ч. в х-л "Кендрос", намиращ се срещу завода на "Кока Кола" в Пловдив. Бившият шеф на фенклуба е подготвил изненада, която ще шашне не само представителите на четвъртата власт, но и самите фенове, като само малцина от тях са запознати с това, което е подготвено.

Още в късните часове тази сряда ще бъде обявена и официалната екскурзия за гостуването до София. Желаещите ще имат само 3 дни да се запишат тъй като това, което забави стартирането на заявките за екскурзия до София бе избора на стратегия, която фенклуба и привързаната към него бизнес-група ще следват оттук нататък. Разработени са различни варианти за облекчаване на редовните членове на фенклуба при подобни пътувания и всяко едно предложение ще бъде гласувано на срещата между черно-белите бизнесмени. "Във всеки случай препоръчваме на феновете да станат редовни членове на фенклуба." единодушни бяха от групата.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
баш бизнесмен
на 01.03.2006 г.
0
 
 
уважами фенове,организираме събранието по-близо до нашия любим квартал столипеново с цел голяма посещаемост от ваша страна. Организираме екскурзия за мача с Левски но за по-напряко ще минем през нашия кюстендил да помогнем на собственика на нашия любим отбор да ореже черешите и сега изненадата ще тръгнем в петък сутринта ще работим до късно вечерта и труда няма да ви се плати.За най-трудолюбивите ще има награда- записване в интернационалния курс за таксиметрови шофьори!
Aнонимен
на 01.03.2006 г.
0
 
 
голяма изненада готви бизнес групата на феновите буферски смях смях смях...мангалите дето не си плащат тока и крадат мед и алумин организират среща в периферията на столипеново...ще ги изненада ромската перла софка младоженката с песента кур ви по дупе полази ой ви вази буферски хайлязи
Aнонимен
на 28.02.2006 г.
0
 
 
sram za Plovdiv. ТАКА НЕ СЪМ СЕ СМЯЛ ОТ МНОГО ВРЕМЕ. ТОВА ОБАЧЕ НЕ Е ИЗНЕНАДА - ТОЙ БОБИ СИ БЕШЕ МЕКА КИТКА ОТ МНОГО ВРЕМЕ.
sram za Plovdiv
на 28.02.2006 г.
0
 
 
Целият отбор на Вардар ще мине тестове за СПИН 15:21 28.02.2006г. Агенция "Фокус" Скопие. Целият отбор на Вардар (Скопие) ще мине утре тестове за СПИН, съобщават медиите в Македония. Играчите искат да бъдат сигурни, че не са се заразили от ботевиста Боби Димитров. Този случай заема вече няколко дни първите страници на македонските вестници. Различни учреждения си прехвърлят помежду си вината за това, че болестта не е била открита по-рано. Колоритно изказване направи във вестник “Вест” президентът на Беласица (Струмица) Ванчо Таковски: “Въобще не се плаша от СПИН, защото така или иначе от нещо трябва да се умре. СПИН-ът не е измислен в Македония, а е донесен от Аджисан Махала в Пловдив. Мисля, че държавните органи трябва да реагират адекватно при влизането на чужденците в Македония, особено такива играли в Ботяф Пловдив”.
Aian za A grupa.
на 28.02.2006 г.
0
 
 
Интервю на в-к "Футбол" със Аян Садъков,старши треньор на Локомотив Пловдив 1.Кой ще е шампион? -ЦСКА има добър аванс пред "Левски",но в спора за титлата е много важно кой ще направи по-малко грешки. 2.Кой ще бъде носителя на купата? -ЦСКА,"Левски" и "Литекс" са с равни шансове да грабнат Купата на България. 3.Кои отбори ще участват е евротурнирите? -Четворката,която в момента е на върха в класирането - ЦСКА,"Левски","Литекс" и "Локомотив" (Сф),ще завоюва евровизите.Сега градим нов отбор с много млади момчета и ще ни бъде трудно да се преборим за място в Европа. 4.На кое място ще се класира вашият отбор? -Мисля,че ще запазим петото място от есента. 5.Кои ще изпадне и ще има ли феърплей? -Смятам,че ще се запази тенденцията от последните години да играем честно.
Aнонимен
на 28.02.2006 г.
0
 
 
Che to ottam do Stolipinovo sa 2 krachki. Tochno na myasto se subirat dwhachite!
A'MED DOGAN
на 28.02.2006 г.
KONDYO
на 28.02.2006 г.
AZIS
на 28.02.2006 г.
0
 
 
EI, DA NE ME ZABRAVITE! AZ SUSHTO SUM FEN-BIZNESMEN NA DOKO-DOKO-DOKO!
Aнонимен
на 28.02.2006 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Един от важните хора в Марица празнува днес
Феновете на Левски плащат по 15 лева за мача на "Колежа", ето колко билета им отпуснаха
Футболисти от Марица зарадваха деца от пловдивско училище
Спортът обедини един от големите квартали в Пловдив
Кой ще победи в дербито Арсенал - ПСЖ? Ето какво мислят букмейкърите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: