Бизнес-групата от фенове на Локо Пд готвят голяма изненада

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
11:08 / 28.02.2006
979
Председателят на новосформираната бизнес-група Константин Думанов официално покани всички журналисти да дойдат час преди началото на традиционната среща на членовете, която ще се проведе на 1-ви март от 18.00 ч. в х-л "Кендрос", намиращ се срещу завода на "Кока Кола" в Пловдив. Бившият шеф на фенклуба е подготвил изненада, която ще шашне не само представителите на четвъртата власт, но и самите фенове, като само малцина от тях са запознати с това, което е подготвено.

Още в късните часове тази сряда ще бъде обявена и официалната екскурзия за гостуването до София. Желаещите ще имат само 3 дни да се запишат тъй като това, което забави стартирането на заявките за екскурзия до София бе избора на стратегия, която фенклуба и привързаната към него бизнес-група ще следват оттук нататък. Разработени са различни варианти за облекчаване на редовните членове на фенклуба при подобни пътувания и всяко едно предложение ще бъде гласувано на срещата между черно-белите бизнесмени. "Във всеки случай препоръчваме на феновете да станат редовни членове на фенклуба." единодушни бяха от групата.


Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 14


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).