Лондонски дабълдекър в черно-бяло ще краси Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
10:04 / 02.03.2006
2164
Едва на третото си събрание от създаването си "Бизнес-група"-та на Локомотив Пд е на път да хвърли огромна бомба за всички фенове на черно-белите. На традиционното си събрание, бизнесмените видяха с очите си прототип на типичния лондонски автобус модел “Роуд мастер”, произведен през 1967-ма година.

В момента в света има точно 2900 броя, всеки един с уникалния си сериен номер. Темата с атрактивното возило бе най-дълго дискутираната тема на събранието. При закупуването му, двуетажното возило ще следва стриктен план, който ще комбинира рекламна дейност из улиците на Пловдив, с превръщането му на едно мобилно средище за феновете, които ще могат да закупят най-новия артикул с черно-бялата емблема, както и да изпият по една бира под звуците на любимите черно-бели песни, които ще звучат из целия рейс.

Финализирането на дискусията по темата ще се извърши след седмица, на 9 март от 18:00 ч. отново в х-л "Кендрос", когато членовете на бизнесгрупата ще направят няколко минутно извънредно заседание, на което ще се извърши окончателното гласуване. През това време всеки един от тях ще се запознае подробно с необходимата информация, под чието влияние ще вземе окончателната си персонална оценка.

На събранието на бизнес-феновете се разбра още, че в близките месеци ще се проведе общо събрание на фенклуба, на което ще се гласува ново ръководство на фен-организацията. Феновете пък започнаха да се готвят за предстоящия пролетен турнир по футбол на открито, който ще се проведе в дните преди Великден.

Информацията е на lpfc.net.


Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 10


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).