ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (8) | Вчера (29)
2 лв. струва екскурзията за Левски - Локо Пд
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:05 / 02.03.2006Коментари (13)479
©
Екскурзията до стадион "Васил Левски", където Локомотив Пд ще изиграе първия си официален мач за пролетния дял на шампионата срещу Левски ще е струва символичните 2 лв. в двете посоки. Вариантът за евтина екскурзия бе гласуван на традиционното събрание на "Бизнес-група"-та, с чието финансиране ще бъде покрита разликата по разходите за пътуването, която е около 4 лв. на човек. Това е последният случай, в който цената ще е обща за всички фенове, независимо дали са редовни членове на фенклуба. Тъй като времето за записване е малко, а изрядните привърженици с редовни членски карти са малко, за да се избегне усложняване цената е обща, но за бъдещите десанти черно-белите бизнесмени гласуваха превилегии за редовните членове на фенклуба. Членската такса, за придобиване на карта остава 12 лв., освен в случаите, в които феновете са деца до 12 г. или пенсионери. В тези случаи членската щарта ще струва само 4 лв.

Записването за мача с Левски продължава до деня на мача, но не по-късно от 12.00 ч. Екскурзията ще потегли около 15.00 ч. от стадиона в кв. "Лаута". Информацията е на lpfc.net.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
botev_girl
на 04.03.2006 г.
0
 
 
Ima tema Продават Ботев, но не на Гриша Ганчев.Vlizam tam i gledam samo zlobni komentari na cigani ot Kustendilskiq otbor na Lioko...Kolko e jalko da si fen na Barliv Otbor i edinstvenite misli s koiato se sabujdash da sa ZAVIST i OMRAZA.
Aнонимен
на 02.03.2006 г.
0
 
 
Моля прочете това!> >> Ако получите телефонно обаждане от хора, които твърдят, че са инженери от поддръжката на мобилната мрежа или ви кажат, че проверяват телефонната линия и ви помолят да въведете #90 или #09 или друг някакъв код , моля затворете веднага без да набирате никакви номера. Има компании или хора измамници, ползващи устройство, което позволява ако наберете #90 or #09или друг някакъв код, могат да получат достъп до вашата СИМ карта и да правят разговори от нея, като на вас се трупа разхода. > Моля разпространете това съобщение до всички колеги, роднини и познати за да го предотвратим.
Jalt Bokluk
на 02.03.2006 г.
0
 
 
Ima tema che Botjaf shte probvat niakakav igrach ot Italia. Niama nikakav komentar. Pochnah da se chudia kade sa fenovete na Otbor nomer 2 v Plovdiv, a te bili kakto vinagi v temite na Otbora na Plovdiv-LOKOMOTIV. Kolko e jalko da si fen na Barliv Otbor i edinstvenite misli s koiato se sabujdash da sa ZAVIST i OMRAZA.
sram za Plovdiv
на 02.03.2006 г.
0
 
 
Целият отбор на Вардар ще мине тестове за СПИН 15:21 28.02.2006г. Агенция "Фокус" Скопие. Целият отбор на Вардар (Скопие) ще мине утре тестове за СПИН, съобщават медиите в Македония. Играчите искат да бъдат сигурни, че не са се заразили от ботевиста Боби Димитров. Този случай заема вече няколко дни първите страници на македонските вестници. Различни учреждения си прехвърлят помежду си вината за това, че болестта не е била открита по-рано. Колоритно изказване направи във вестник “Вест” президентът на Беласица (Струмица) Ванчо Таковски: “Въобще не се плаша от СПИН, защото така или иначе от нещо трябва да се умре. СПИН-ът не е измислен в Македония, а е донесен от Аджисан Махала в Пловдив. Мисля, че държавните органи трябва да реагират адекватно при влизането на чужденците в Македония, особено такива играли в Ботяф Пловдив”.
ПЛОВДИВ 24
на 02.03.2006 г.
0
 
 
ПРИВЪРЖЕНИЦИ на ДОКО КЮСТЕНДИЛ РАБОТЕЩИ В “Еко Глобал” в Пловдив са били заплашвани от група младежи, че ще бъдат малтретирани, ако на 3 март се появят по улиците в центъра на града. Ръководството на фирмата уведомява пловдивчани, че в деня на Националния празник и за почивните дни са предвидени дежурни екипи, които ще работят и в центъра на Пловдив, и по всички кметства. Особено внимание ще бъде обърнато на местата, на които ще бъдат провеждани чествания, митинги и шествия на различни обществени и политически организации, тъй като масовите прояви по правило довеждат до значително замърсяване на съответните територии. Ръководството на фирмата ще информира официално РДВР - Пловдив, Общинска полиция и прокуратурата за отправените към наши служители заплахи за саморазправа. Същевременно “Еко Глобал” информира, че ще направи всичко необходимо, за да гарантира спокойствието и сигурността на своите работници и служители и ще ги защити от всякакви опити за посегателства срещу тях.
БИЗНЕСКЛУБА
на 02.03.2006 г.
0
 
 
за всички които пак нямат пари да си платят сме организирали екскурзията за мача три часа по рано. Ще пометат около националния стадион и вътре в него така ще си покрият разноските.вие сте професионалисти в тази област така че няма да ви трудно , може и да не си носите метли от пловдив в софия ще ви дадем .
бай мангал
на 02.03.2006 г.
0
 
 
който брат няма пари за скурзията ще бере два дни череши и ще получи бонус още една скурзия до кюстендил
Aнонимен
на 02.03.2006 г.
0
 
 
МИЗЕРНИЦИИИИИ!!!! и по една филия хляб да ви дадат за из път.ама Наков и за тва вече няма пари.Левски ще ви напомпат нема а се плашите :))))))
анонимен
на 02.03.2006 г.
0
 
 
Трябва да ви дадат и по 2 лв джобни за да отидат повече да гледат сеира---сега няма кой да купи мача
Aнонимен
на 02.03.2006 г.
0
 
 
Nikoi si plashtat za da hodiat na mach. Na drugi im PLASHTAT. Prav li sam Botjafisti?????
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Спортът обедини един от големите квартали в Пловдив
Кой ще победи в дербито Арсенал - ПСЖ? Ето какво мислят букмейкърите
Ето кой ще даде началото на Ботев - Левски, не е футболист
Иван Цветанов: Жалко е това, което се случва с клуба в този момент
Динко Хоркаш спаси дузпа в Ла Лига, но отборът му загуби
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: