2 лв. струва екскурзията за Левски - Локо Пд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
10:05 / 02.03.2006
480
Екскурзията до стадион "Васил Левски", където Локомотив Пд ще изиграе първия си официален мач за пролетния дял на шампионата срещу Левски ще е струва символичните 2 лв. в двете посоки. Вариантът за евтина екскурзия бе гласуван на традиционното събрание на "Бизнес-група"-та, с чието финансиране ще бъде покрита разликата по разходите за пътуването, която е около 4 лв. на човек. Това е последният случай, в който цената ще е обща за всички фенове, независимо дали са редовни членове на фенклуба. Тъй като времето за записване е малко, а изрядните привърженици с редовни членски карти са малко, за да се избегне усложняване цената е обща, но за бъдещите десанти черно-белите бизнесмени гласуваха превилегии за редовните членове на фенклуба. Членската такса, за придобиване на карта остава 12 лв., освен в случаите, в които феновете са деца до 12 г. или пенсионери. В тези случаи членската щарта ще струва само 4 лв.

Записването за мача с Левски продължава до деня на мача, но не по-късно от 12.00 ч. Екскурзията ще потегли около 15.00 ч. от стадиона в кв. "Лаута". Информацията е на lpfc.net.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 11


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).