Локо (Пд) картотекира само двама

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
11:15 / 02.03.2006
689
Ръководството на Локомотив (Пд) ще успее да картотекира само юношите Милиев и Георги Величков за предстоящия мач срещу Левски в София, пише днес "Меридиан Мач". Останалите нови попълнения няма да могат да бъдат уредени пред БФС, защото повечето не са подписали договорите си с клуба. Нигерийският нападател Дино Езе подписа, но контестацията на Берое до ФИФА го спира от участие за новия му отбор.

Старозагорци протестират, че той е разтрогнал неправомерно с тях, и искат компенсация. Съществува малък шанс Марсел Еламе все пак да се появи в игра срещу „сините", ако договорът му бъде оформен преди крайния срок за картотекиране. Треньорът на „черно-белите" Аян Садъков има и други проблеми преди дербито на „Герена". Легендата на Локомотив няма да може да разчита и на един от последните от шампионския състав, които все още са на „Лаута". Става въпрос за македонеца Роберт Петров, който има разтежение. Травмата накара левият бек да откаже да играе за своята страна в контролата с България в Скопие.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 11


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).