Треньорът на Марек: Отписват ни срещу Локо (Пд), но и ние можем да играем футбол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:56 / 22.11.2022
3742
Треньорът на Марек (Дупница) Танчо Калпаков изрази оптимизъм, че отборът му е способен да се противопостави на Локомотив Пловдив в предстоящия двубой за Купата на България. Третодивизионният тим приема черно-белите в неделя от 12:30 часа на стадион "Бончук".

Надявам се двубоят срещу Локомотив Пловдив да е доста интересен и ако може, да се поздравим с успех. Сега е моментът да призова обществеността на Дупница и запалянковците на Марек да дойдат в неделя и да ни подкрепят. Ние ще се опитаме да оправдаем техните очаквания, да излезем и да се представим достойно", заяви Калпаков.

"Със сигурност Локомотив (Пловдив) е фаворит в мача. Но със сигурност и ние можем да играем футбол. Не искам да казвам с каква идея ще се готвим за мача с пловдивчани. Със сигурност ще се опитаме да се противопоставим на Локомотив и ако може, да ги отстраним", допълни треньорът на дупничани.

"Дали ще тренираме дузпи? Това още не сме го мислили. Нека да го докараме до дузпи… не мога да коментирам предварително. Досега не сме тренирали дузпи. Концентрираме се изцяло върху нашата игра и ще видим на мача какво ще се случи. Мобилизирани са момчетата, чакат го този мач. Марек е с традиции в този турнир. Колкото и да ни отписват предварително, мисля, че ще има с какво да се противопостовим на отбор като Локомотив (Пловдив)", завърши Танчо Калпаков.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).