Треньор в Локомотив сключи брак с топмодел

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
09:20 / 08.03.2006
3387
Топмоделът на Визаж Елена Гърбева се омъжи за 25-годишния си приятел Асен Чотров преди броени дни в града на тепетата.

Щастливият младоженец е треньор на юношеския отбор по футбол “Локомотив Пловдив”. Младото семейство сключи брак в църквата “Св. Иван Рилски” в присъствието на роднини и близки приятели. Гергана Гунчева, носителка на титлата “Мис България 2004”, беше шаферка на пищната сватба. Друг топмодел – Теди Велинова – подари цялостната украса на салона. Тържеството, продължило до малките часове на нощта, се състоя в х-л “Новотел”. Доброто настроение на гостите поддържа известният певец на македонски песни Георги Гоцев. Сред изненадите за младоженците беше специалното участие на Кали, която изпълни няколко поздрава за бившия треньор на националния ни футболен отбор Христо Бонев.

Роклята, обсипана с камъни Сваровски, беше изработена от известната дизайнерка Виргиния Здравкова. Информацията е на Erogance.net.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 11


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).