Френски скаут дойде втори път да гледа Преслав Боруков

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:06 / 05.12.2022
2382
Френският футболен агент Ксавие льо Троке се възползва от факта, че в България все още се играят официални мачове и пристигна, за да наблюдава битките за Купата на България.

Мениджърът работи за отборите от региона Бретан, основно за Брест и Гинган. Той е дошъл специално за трима млади български таланти, а програмата на осминафиналите му предложи перфектна възможност да ги види в рамките на два дни, съобщи близък до футболния мениджър.

Най-напред той беше на стадион "Тича“, където изгледа срещата между Черно море (Варна) и Локомотив (Пловдив), спечелена от домакините с 3:1. Там неговата задача беше да наблюдава Николай Златев от Черно море и снажният централен нападател на Локомотив (Пловдив) Преслав Боруков.

Въпросните играчи се наблюдават за втори път тази есен от въпросния мениджър, след което предстои негов доклад за качествата и потенциала им, твърди "Тема спорт". Любопитното е, че Преслав Боруков игра доста малко във въпросния мач, тъй като треньорът Александър Томаш го пусна на терена чак в 80-ата минута.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).