ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (6) | Вчера (10)
Ръководството на ВК Марица вярва, че има шансове срещу ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:58 / 12.03.2010Коментари (2)1598
© Plovdiv24.bg
За пръв път в историята на ВК "Марица" тимът ще играе за титлата в българското първенство. Пловдивчанки се изправят в серия до 3 победи от 5 мача срещу ЦСКА. Двубоите стартират в събота от 17:30 часа в София. Следващите мачове са в неделя, отново в София и след това във вторник и сряда в Пловдив. Всички двубои са с начален час 17:30. На пресконференцията, излъчена директно в Plovdiv24.bg, присъстваха изпълнителният директор Стоян Гунчев, старши-треньорът Иван Петков, капитанката Анна Маринова и една от най-опитните волейболистки в тима Диана Даскалова.

"Ние като ръководство, треньор, имахме идея след година-две да постигнем тези резултати, но дали работихме по-добре или сме се подценили, сега сме на финал. Много съм радостен и доволен от този резултат. Дори и да не постигнем повече от финала, това за нас е много", заяви изпълнителният директор на Марица Стоян Гунчев.

"Може би аз, освен момичетата, съм най-щастливият човек от този финал. Целите ни тази година бяха да вземем медал и по възможност да се целим и по-горе. Аз вярвах в момичетата и въпреки, че не съм го казвал, знаех, че можем да стигнем до тук. Резултатите си показаха, че Марица стои много по-добре от почти всички отбори в първенството и заслужено е на това място", каза старши-треньорът на пловдивчанки Иван Петков.

"Последният мач, който играхме с ЦСКА малко не ни достигна да ги

Пресконференция на ВК Марица преди финала с ЦСКА - вижте какво казаха капитанката Ани Маринова, Диана Малинова, изпълнителният директор Стоян Гунчев и старши-треньорът Иван Петков
бием. В спорта по принцип "малкото" е много голяма крачка. Добре се познаваме двата отбора и се надявам да успеем да ги излъжем. Финалните мачове са много по-различни, там трябва повече опит. В нашия отбор няма хора, които са играли финал, но дано компенсираме с повече себераздаване", каза още Петков. В последния мач между двата тима в София Марица загуби с 2:3 гейма, като бе близо до победата след като стигна до тай-брек.

"Във волейбола, особено когато става въпрос за два отбора, които много пъти са играли заедно и се познават добре, домакинството не е голям фактор, така че ще направим всичко възможно да вземем нещо в София.

Изпълнителният директор на Марица Стоян Гунчев увери обществеността, че клубът е много добре осигурен финансово. Той съобщи, че няма да спира момичетата, ако отбори от чужбина искат да ги трансферират, но категорично тимът няма да се разпродава. Гунчев съобщи още, че тимът ще участва в Европейските клубни турнири, но тепърва ще се уточнява в коя група, срещу кои отбори и други подробности. Ръководството на тима изрази съжалението си, че няма зала, в която да играят и ако участват в Европа, най-вероятно ще домакинстват извън Пловдив. Стоян Гунчев съобщи, че ако в Пловдив имаше по-голяма зала - от 1000-2000 души, за финалите във вторник и сряда тя щеше да се напълни. В момента тимът ползва залата в комплекс Локомотив, в която се събират едва 2-300 души.
Още по темата: общо новини по темата: 15
18.03.2010
16.03.2010
16.03.2010
16.03.2010
16.03.2010
14.03.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Разбира се, че имаме шансове! Въпросът е в пълната мобилизация и концентрация! Също и в правилната постройка и тактическите хитрости! Срещу силен противник, без някои хитрости не може! Но най-силен е ефектът, когато започнеш да ги биеш именно в този елемент на играта, в който те се смятат най-силни! Затова: самочувствие, увереност в силите и умно използване на собствените възможности! Мачкай, Маричка! Оле!
0
 
 
АЙДЕ МАРИЧКА-ТАМ ВЗЕМЕТЕ-ДВЕ ПОБЕДИ,И ТУК В ВТОРНИК ДА ГИ БИЕМ, И ДА ПРАЗНУВАМЕ ДО ЗОРИ-С ШАМПИОНКИ-ДОБРИ:)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: