ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (8) | Вчера (29)
Феновете на Локо Пд дават премия за победен гол срещу Нафтекс
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:59 / 10.03.2006Коментари (40)834
©
Освен с активната си подкрепа, феновете на Локомотив Пд са готови на всичко, за да постигнат първа, по възможност убедителна победа над Нафтекс, който ще е първият отбор, който ще гостува в Пловдив на новото лице на "смърфовете". По инициатива на бизнес-групата на черно-белите, феновете обявиха официално, че ще стимулират голмайстора, отбелязъл последният победен гол срещу бургазлии с колосалната сума от 1000 лв. В случай, че железничаите приберат 3-те точки, представител на групата ще връчи сумата непосредствено след мача, пред камерите на журналистите, които го отразяват.

Атрактивното решение бе взето на 9 март на извънредно събрание на сформираната през януари група черно-бели бизнесмени. Целта му бе да се направи окончателно решение за закупуването на лондонския автобус модел "Роуд мастер". С гласуване се определи отлагане на взимане на решението, поради липси в окончателната оферта и план за експлоатацията на возилото.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Bobo_LPFC_1936
на 12.03.2006 г.
0
 
 
ei "PLOVDIV4ANINUT" vreme e da si smenish nika na MARKOVLIATA we pedal grozen.Kato pishesh miri6i na kravi.a toa "LOKO FEN",kurvo, tapa umri si v krumovo pri kravite.KUR ZA BOTQF.A kvo da govarim za stadion "Hurlio Botqf" mqsa na kartofena niva,ako izlei6 4a6a voda 6te stane lokva.
LOKOMOTIV
на 12.03.2006 г.
0
 
 
LOKOOOOO OLEEEEE !!! LETITE DA PRAITE SVIRKI JULTI PAPAGALIII..... PUUU KAK MIRI6E NA UBITA PTICA.....AXAXAXAXAXXAAX
Aнонимен
на 11.03.2006 г.
0
 
 
нали го бехте купили бе -лъжете като цигани
vijte 7 dni sport, K
на 10.03.2006 г.
0
 
 
Аз лично много уважавам Ботев и неговите привърженици, въпреки че като убеден фен на Берое би трябвало да ги ненавиждам до смърт. Ако не за друго, то поне за онова 8:1, когато съдията Богдан Дочев доста подличко им даде 3 дузпи за 20 минути, но пък след това ние им измъкнахме шампионската титла под носа и си я отнесохме в Стара Загора.3 duzpi za 20 min. FENOMEN ste Komunisticheski Marshi.
Aнонимен
на 10.03.2006 г.
botev_girl
на 10.03.2006 г.
Po temata
на 10.03.2006 г.
0
 
 
Аян Садъков ще бъде доволен само от победа 10.03.2006 Спорт НетИнфо Футбол България "Ще бъда доволен от победа на Локомотив (Пловдив) над Нафтекс постигната дори с грозна игра. Това заяви на днешната си пресконференция старши треньорът на "черно-белия" тим Аян Садъков. Той не скри притеснението си, от предстоящата тежка програма на отбора си и затова според него двубоят с бургазлии трябва да бъде спечелен на всяка цена. До обяд днес обаче наставникът бе в неведение дали чужденците Марсел Еламе, Дино Езе, Яник Бумсонг, Зоран Златковски и Марко Илич ще бъдат картотекирани в БФС. Мениджърът на клуба Георги Димитров-Каубоя каза, че вероятността това да стане днес е нищожна, заради проблеми с издаването на работни визи. Той добави, че е по-сигурно картотекирането на грузинеца Александър Папава. Извън състава на Локомотив (Пловдив) остава Йордан Милиев, който също не е картотекиран, тъй като "черно-белите" не могат да се споразумеят с настоящия му клуб Аполи'99. Минимална е вероятността македонският национал Роберт Петров да се възстанови до неделя, когато е мача с Нафтекс. Аян Садъков добави още, че е определил юношите, които ще привлече в мъжкия състав в случай, че отново не може да използва чужденците. Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) категорично отхвърли вероятността мача с Нафтекс да бъде уреден. "Това, че някои букмейкърски къщи са извадили двубоя от тиража си, си е тяхна работа. Аз вярвам на своите момчета и съм уверен, че ще покажат най-доброто от себе си", заяви Аян Садъков. Членовете на "бизнегрупата" към фенклуба на Локомотив (Пловдив) обявиха, че ще премират с 1000 лева футболиста, който отбележи победния гол срещу бургазлии в неделя.
Jalt Bokluk
на 10.03.2006 г.
0
 
 
13, znachi brokerite ti se izpliuha i na teb v mutrata, Blagoevgrad. Mai fenskata zaplata togava beshe po-visoka, a? Klakiorskata iskah da kaja.
PLOVDIV4ANIN
на 10.03.2006 г.
0
 
 
HAHA BAHTI NE6ASTNITE CIGANI 1 00000 LEVA DA DADETE PAK SI OSTAVATE VUNIA6TI MANGALI!!!!!
botev_girl
на 10.03.2006 г.
0
 
 
Oh boje prosti mu na bokoluca 4e e tolkova prost..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Спортът обедини един от големите квартали в Пловдив
Кой ще победи в дербито Арсенал - ПСЖ? Ето какво мислят букмейкърите
Ето кой ще даде началото на Ботев - Левски, не е футболист
Иван Цветанов: Жалко е това, което се случва с клуба в този момент
Динко Хоркаш спаси дузпа в Ла Лига, но отборът му загуби
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: