Локо показа потенциал с 3:1 над Нафтекс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (71)
18:57 / 12.03.2006
1875
Локомотив Пловдив показа сериозен потенциал и с лекота победи Нафтекс с 3:1 за едно полувреме.

Домакините зарадваха истински своята публика не толкова с резултата, колкото с красивата си игра и най-вече желанието с което се хвърлиха в мача.

Резултата откри защитника Самокишев в още в 6-та минута, когато негов опит за центриране се отби леко в защитник на гостите от Нафтекс и влетя в мрежата на вратаря Симеонов.

Само 4 минути по-късно след ефектни разигравания пред наказателното поле на Нафтекс Явор Въндев с прехвърлящ удар от дъгата на полето направи за втори път безпомощен вратаря на гостите.

Устремът на смърфовете обаче не спря до тук. При една бърза контратака на домакините в 34-та минута защитник на гостите извърши груб фаул срещу Златински. Докато играчите на Нафтекс разберат какво става домакините се възползваха от новото правило във футбола и изпълниха бързо фаула без съдийска свирка, организираха с няколко подавания бърза атака и в един момент се оказаха трима нападатели на Локомотив сами срещу вратаря Симеонов. Краси Димитров подаде отново към Въндев и той отбеляза втория си гол в срещата. Така само след половин час игра Локомотив реши всичко в своя полза.

През целия мач ярко изпъкваше играта на Владислав Златинов който въпреки, че не успя да отбележи гол безспорно бе най-добрият на терена. Нападателят изкара 90 минути на пълни обороти като гонеше и се бореше за всяка топка, но на няколко пъти имаше малшанс пред гола. Първп реди почивката след като успя да излъжи защитниците на Нафтекс останал очи в очи с вратаря на гостите по диагонал го прехвърли, но топката мина над гредата. През второто полувреме след бърза атака от ляво на "черно-белите" Анев центрира и Златинов със странична ножица изстреля воле към вратаря симеонов, който по невероятен начин успя да избие на сантиметри в корнер. С греда след почивката се отличи и игралият много добре цял мач Добри Орловски.

В самия край на срещата Пламен Крумов използва грешка в защитата на Локомотив и отбеляза почетното попадение за гостите, които изглеждаха повече от обречени на терена в парк "Лаута". С оглед показаното на терена Нафтекс няма никакви шансове да се спаси от изпадане в "Б" група.

До края на мача "смърфовете" просто радваха своята публика която 90 минути ги аплодираше права на крака. Отдавна отборът на Локомотив не бе показвал толкова голямо желание за игра и хъс, което зарадва изцяло 3-те хиляди зрители които стоически издържаха студа и дъжда, за да могат след срещата да се здрависат със своите любимци.


Виж коментарите (71)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 11


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).