Блиц: Любо Пенев пред завръщане в Локо, столът на Томаш се клати?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
20:41 / 11.12.2022
5760
Доскорошният треньор на ЦСКА 1948 Любослав Пенев може сензационно да се завърне в клуб, който е свързан с неговата кариера. Съществува вероятност 56-годишният специалист да стане треньор на Локомотив (Пловдив).

За назначението на Пенев са се изказали част от шефовете на "черно-белите“. Другата част обаче подкрепя настоящия наставник Александър Томаш, който през есенния дял изведе "смърфовете“ на четвърто място във временното класиране.

Повече яснота относно евентуалната смяна на треньорския пост на Локомотив (Пловдив) се очаква да има през следващата седмица. Информацията е на Блиц и на този етап не е потвърдена от нито от "Лаута", нито от самия Любослав Пенев.

Припомняме, че името на бившия голмайстор се споменава и като вариант за другия пловдивски тим - Ботев. Ако Любо Пенев застане начело на "черно-белите“, това ще бъде негово завръщане на "Лаута“. Както е известно, точно преди 20 години там завърши неговата състезателна кариера, макар и само с четири изиграни мача за "черно-белите".


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).