ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (8) | Вчера (29)
Мачът Пирин 1922 - Локомотив на живот и смърт за домакините
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:40 / 15.03.2006Коментари (30)852
©
Предстоящият двубой между Пирин 1922 и Локомотив в събота ще бъде на живот и смърт за домакините, коментират пред радио “Фокус” – Пирин фенове на футбола от Благоевград. Пирин 1922 няма победа от 10 септември (м.г.), а като старши треньор в официална среща Кирил Качаманов също не е усещал радостта от победата. За отбелязване е и факта, че до момента под името “Пирин 1922”, отборът няма победа на стадион “Христо Ботев” в “А” група. След смяната на Борис Николов всички в отбора очакваха, че младият специалист Качаманов ще преобрази тимът, но “Уви”. Представянето на тима в първите два кръга е повече от трагично предвид двете загуби. Със сигурност пък и “смърфовете” няма да се дадат без бой. Доказателството за това, че пловдивчани няма да бъдат кръводарители на изпадащите отбори се доказа в двубоя срещу Нафтекс, Така, че безспорно един от най-интересните двубой на този кръг ще бъде в Благоевград.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
xaxa
на 16.03.2006 г.
0
 
 
Botev, ti da ne si sina na Tapcho i Tapka Glipashki ot Manole?! Sega si obiasniavam prilikata ti s 13. Ami, che vie ste bili bratia...ili porednia jlatko, stradash ot razdvoiavane na lichnostta
Loko
на 16.03.2006 г.
0
 
 
dobre si me opisal. da ne sam ti prashtal snimka? Ami stom si fen na pederaskia otbor, kakvo pravish postoianno na forumite za Loko. Razbiram, che za umrelite ili dobro ili nishto, a i ti si samo po starite lafove, no vse pak nameri neshto da kajesh i za Trakia. Tolkova smeshni neshta mogat da se kajat za tova sdrujenie na kolhoznici
Aнонимен
на 16.03.2006 г.
0
 
 
Ботев, виждам, че определенията за тъпота и ограничено мислене са извън капацитета на мисловните ти способности, затова я махни с ръка, момче и ги зарежи тия невъзможни действия! И още нещо виждам. А именно: когато спориш с някого за нещо, достатъчен довод в аргументацията ти е да наречеш опонента си "тъп" и "ограничен". Което и си повтаряш до безкрайност. Но което- според вижданията на личностите с различни от твоите умствени способности- е твърде, твърде недостатъчно, за да имаш удоволствието и честта да се наречеш "победител с даден спор". След всичко казано дотук наистина е смешно, глупаво и жалко да си губя времето с опонент, чийто основни доводи са обвиненията в тъпота и ограниченост. П.С. Що се отнася до "анонимността" ми- това в случая се оказа истинско предимство и за двама ни. За мен- че не си чак тъй достоен да седна да се запознавам с теб, а за тебе- че ще си спестиш едно запознанство, от което- както е видно- няма да успееш да извлечеш никаква полза. Нейсе. Остани си със здраве. Желая ти успешен ден!
Ботев
на 16.03.2006 г.
0
 
 
до анонимника 09:23 ,32 : виждам че наистина си тъп и ограничен но това не ново след като си привърженик на доко-кюстендил ,момче научи се правилно и последователно да излагаш мислите си(ако изобщо имаш такива) за да не се излагаш сам ,и това не ме учудва понеже е всеизвестно че,циганите учат до 7 клас :))))
13
на 16.03.2006 г.
0
 
 
На мен Митю ми плаща на час - затова тръгвам за гостувания още в 9 сутринта и гледам да се замотам колкото се може по-дълго. Като се върна отивам в канцеларията и се подписвам и ми дават парата - кеш. :))) И социални осигуровки ми плащат. :))) Затова най-много обичам дългите гостувания - повече часове ми се събират. :))) Сега доволни ли сте циганета или пак ви се виждат много скъпи безплатните БДЖ-вагони до Бургас? :))
Aнонимен
на 16.03.2006 г.
0
 
 
Ботев 09.26 ч.: какво, боли май, а? Така е с истините, пич- когато не ни отърват, обикновено боли от тях!
Ботев
на 16.03.2006 г.
0
 
 
ти си изключително ТЪП момче затова никога няма и да го разбереш това ,затова си и анонимник както и фен на анонимния мутирал доко-кюстендил
Aнонимен
на 16.03.2006 г.
0
 
 
Великото на Ботев е, че е най-големият поет, писател и революционер! Това е несъмнено!!! А за футболен клуб Ботев можем само да споменем, ей тъй между другото, че не само, че изобщо не е велик и е минал покрай великото, а ако има с какво да се кипри, то това са двете му титли, с което остава в историята и толкова. Нищо велико няма в това! Още по-нищо велико пък няма в публиката му: фенове, които НЕ ВЯРВАТ НА СВОИТЕ, КОИТО СЕ ЗАКАНВАТ ДА ГИ МАЛТРЕТИРАТ И СТРИЖАТ, КОИТО ПЪТУВАТ ПО ГОСТУВАНИЯТА НА ОТБОРА, САМО ЗАЩОТО ПРЕЗИДЕНТА ИМ ИМ ПОДХВЪРЛЯ НЯКОЙ ЛЕВ- това е мижава публика, разбира се. И докато хората от тази публика не го разберат- никога няма да бъдат велики. Напротив!!!
Aнонимен
на 16.03.2006 г.
0
 
 
НЕ ЗНАМ КАКВО МУ Е ВЕЛИКОТО НА БОТЕВ? ПРЕЗИДЕНТА ЛИ? ОТБОРА ЛИ? ИЛИ МОЖЕ БИ "ВЕРНАТА" МУ ПУБЛИКА? ИЛИ МОЖЕ БИ ТАКИВА ФЕНОВЕ КАТО 13?
Aнонимен
на 16.03.2006 г.
0
 
 
вашият НАКОВ май се уреди с този мач?!уреди си бартер вашите роднини сиганите от благоевград ще му берат черешките...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Спортът обедини един от големите квартали в Пловдив
Кой ще победи в дербито Арсенал - ПСЖ? Ето какво мислят букмейкърите
Ето кой ще даде началото на Ботев - Левски, не е футболист
Иван Цветанов: Жалко е това, което се случва с клуба в този момент
Динко Хоркаш спаси дузпа в Ла Лига, но отборът му загуби
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: